Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στους συλληφθέντες μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
Ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της κατοχής εκρητικών υλών, έκρηξης και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των 12 συλληφθέντων για τα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά το τέλος της χθεσινής πορείας στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Προθεσμία για να απολογηθούν
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί περίπου 200 άτομα για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.
«Ο ρόλος των γονέων είναι να παραμένουν ήρεμοι και υποστηρικτικοί», συμβουλεύουν οι ειδικοί - Η σημασία της διαχείρισης της πίεσης εκ μέρους των μαθητών, έπειτα από κάθε εξεταζόμενο μάθημα
Παράλληλα με τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, έχει ενεργοποιηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων και στις 13 Περιφέρειες της επικράτειας για τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026