Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Persona non grata» για το Μάλμε το... άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς

«Persona non grata» για το Μάλμε το… άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς

Οι πολίτες του Μάλμε απαιτούν την απομάκρυνση του αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά τον βανδαλισμό που υπέστη λόγω της εμπλοκής με τη Χάμαρμπι, με τον Σουηδό σταρ να είναι για αρκετούς πλέον ανεπιθύμητος!

Από αγαπημένο παιδί της πόλης, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει εξελιχθεί πλέον σε «persona non grata» από τους πολίτες του Μάλμε, μετά την αποκάλυψη ότι είναι συνιδιοκτήτης στην ομάδα της Χάμαρμ

Εκατοντάδες e-mail έχουν φτάσει στο Δήμο του Μάλμε ζητώντας την απομάκρυνση του αγάλματος (που έχει δεχθεί βανδαλισμό) του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, θέμα που είναι υποχρεωμένο να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πόλη στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και για την οποία πάντα ανέφερε ότι είναι άρρηκτα δεμένος ο Σουηδός σούπερ σταρ, έχει στραφεί εναντίον του, από τότε που αγόρασε μετοχές της Χάμπαρμπι.

Το άγαλμα των δέκα μέτρων που βρίσκεται μπροστά στο γήπεδο της Μάλμε εξακολουθεί να είναι βανδαλισμένο, η αστυνομία το φυλάει προκαλώντας μάλιστα την δυσαρέσκεια των πολιτών που υποστηρίζουν ότι η πόλη έχει πιο σοβαρά προβλήματα.

Μετά την σακούλα σκουπιδιών στο πρόσωπο, το καπάκι λεκάνης στο χέρι, η λέξη «Judas», γράφτηκε με ροζ σπρέι στην βάση του έργου.

Τώρα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Δήμος της πόλης έχει λάβει πάνω από 550 αιτήματα, που ζητούν την μεταφορά του αγάλματος στην Στοκχόλμη, μπροστά από το στάδιο όπου παίζει η Χάμαρμπι.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024