Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : «Δεν προκύπτει τίποτα»

Ολυμπιακός : «Δεν προκύπτει τίποτα»

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας ότι από τον κανονισμό δεν προβλέπεται να παραπεμφθεί και πως δεν προκύπτει τίποτα από την έκθεση του παρατηρητή. Αναμένεται σήμερα η απόφαση!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και την πρόεδρο του Μονομελούς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι που εκπροσωπήθηκαν από τους Ιωάννη Χατζησαββάογλου και Κώστα Καραπαπά στην απολογία του ζήτησαν την αλλαγή του άρθρου, με το οποίο έχουν παραπεμφθεί, τονίζοντας ότι από τον κανονισμό δεν προβλέπεται να λαμβάνεται υπόψη η έκθεση της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού εξήγησε πώς βάσει κανονισμών, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ελεγχθεί πειθαρχικά για τη ρίψη μπουκαλιού αλλά και για το τραυματισμό του Αστυνομικού καθώς αυτό καταγράφηκε από τον παρατηρητή βάσει μαρτυρίας τρίτου. Το αίτημα του Ολυμπιακού, όπως υποστήριξε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, είναι να υπάρξει ποινή μόνο για το υβριστικό σύνθημα. Ακόμα η πλευρά του Ολυμπιακού τόνισε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε ενημερωθεί από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ότι υπήρχε πρόβλημα μια ώρα πριν την άφιξη της.

Αναλυτικά η αγόρευση του κ. Χατζησαββάογλου: «Η έκθεση της αστυνομίας μπορεί να ληφθεί υπόψη μόνο συμπληρωματικά. Γιατί δεν κλήθηκε ο ΠΑΟΚ, για τη ρίψη μπουκαλιού; Επειδή το περιστατικό δεν αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή.

Το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ο ΠΑΟΚ, είναι η ναυαρχίδα της επιχειρηματολογίας μας. Για τις υπόλοιπες πράξεις, αποδεχόμαστε την ευθύνη. Όμως το κατηγορητήριο έχει διαστρεβλωθεί. Υπάρχουν πράξεις, οι οποίες δεν είναι πειθαρχικά ελεγχόμενες. Αιτούμεθα την αλλαγή του άρθρου του Π.Κ. με το οποίο παραπεμπόμαστε και ζητούμε να τιμωρηθούμε μόνο με πρόστιμο. Και ο παρατηρητής αναφέρει στην έκθεσή του ότι το μπουκάλι δεν προσέκρουσε πουθενά.

Δεν χρειάζεται ούτε να επιχειρηματολογήσω, για δήθεν επεισόδια, με την αστυνομία. Ο παρατηρητής δεν έχει δικαίωμα να γράψει, κάτι που δεν αντιλήφθηκε. Για τον τραυματισμό του αστυνομικού γράφει ότι “του είπε το περιστατικό που του είπε κάποιος άλλος…”.

Υπήρξε συμπλοκή, μεταξύ παικτών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών. Είναι αόριστες οι αναφορές που κάνει η αστυνομία στην έκθεσή της. Εμείς αποδεχόμαστε μόνο το υβριστικό σύνθημα».

Επίσης ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε: «Είδα με τα μάτια μου παίκτη του ΠΑΟΚ να πετάει μπουκάλι και τον Μάτος να προσπαθήσει να κλωτσήσει. Στο ημίχρονο, ο μόνος που είχε παραβατική συμπεριφορά ήταν ο κ. Σαραϊδάρης, που είδε μισάνοιχτη την πόρτα των διαιτητών και την κούναγε και φώναζε. Τίποτε άλλο δεν έγινε» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Ήμουν παρών όταν έφτασαν οι αποστολές. Υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προκάλεσαν κι έτσι άρχισε. Κανείς δεν ακούμπησε παίκτη του ΠΑΟΚ. Δεν πέταξε κανένας κάτι στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τον τραυματισμό του αστυνομικού δεν τον είδα. Ρώτησα τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά και μου είπε ότι κάποιος του είπε ότι τραυματίστηκε αστυνομικός.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ κανείς δεν την ακούμπησε. Δεν την πλησίασε. Ήταν πολύ μικρή η διάρκεια των γεγονότων. Στο ημίχρονο κανείς διαπιστευμένος δεν έφτασε στα αποδυτήρια. Σε εκείνο το σημείο είναι οι ηλεκτρολόγοι, η αθλητική βία. Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε στο ημίχρονο, όλα αυτά είναι μυθεύματα του ΠΑΟΚ».

Αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League θα βγει σήμερα.

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024