Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο... δικηγόρος του Αλέξη

Ο… δικηγόρος του Αλέξη

Πώς απάντησε ο Τσακαλώτος στην επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα

Δικηγόρος του Αλέξη Τσίπρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή, ο οποίος απάντησε στην επίθεση του πρωθυπουργού  προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας λόγο για «απρεπείς και διχαστικές δηλώσεις».

Καυτηρίασε ο πρωθυπουργός τη στάση του κ. Τσίπρα να ασκήσει κριτική για τα εθνικά θέματα, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή, λέγοντας πως ήταν «λάθος στάση, πράξεις και κυρίως την λάθος στιγμή. Λυπάμαι.

Η ιστορία της παράταξής μας και το προσωπικό μου ήθος δεν μου επιτρέπει να κάνω τα εθνικά θέματα μέρος του ανταγωνισμού. Θα πω μόνο τούτο. Σε μια κρίσιμη στιγμή ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του. Ευχομαι ειλικρινά αυτός ο εαυτός να μην είναι ο μόνος που έχει» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέβηκε στο βήμα και είπε πως εμείς οι Συριζαίοι και οι Συριζαίες δεν έχουμε πάθει κάποιο πρόβλημα  με τη μνήμη, θυμίζοντας, σύμφωνα με τον ίδιον, πως όταν ήταν εκείνος στο Eurogroup κάποιοι βουλευτές της ΝΔ φώναζαν κράτα γερά Γερούν κλπ, ενώ υποστήριξε την κριτική στάση της ΝΔ, κατά την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα επί κυβέρνησης Τσίπρα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024