Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτικό σύμβουλο - Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτικό σύμβουλο – Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της

Οι άγνωστοι δράστες  αφού «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κ.α), άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω

Νύχτα τρόμου έζησε μία πρώην δημοτική σύμβουλος της Αχαΐας στα χέρια πέντε κουκουλοφόρων οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της προκειμένου να τη ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι πέντε κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι της περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα, άνοιξαν τα φώτα, όρμησαν επάνω της και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας να τους πει που έχει λεφτά και χρυσαφικά.

Οι άγνωστοι δράστες  αφού «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας (βέρες, αναμνηστικά των παιδιών κ.α), άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω.

Οι δράστες, επιτέθηκαν και στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί. Η ώρα περνούσε … και το θρίλερ μέσα στο σπίτι συνεχιζόταν με το ζευγάρι υπό ομηρία από τους αδίστακτους δράστες.

Όταν αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, «ξήλωσαν» όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ «βούτηξαν» και το ρούτερ ώστε να μην υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας των θυμάτων όταν αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», μας λέει το θύμα, το οποίο τους ζήτησε νερό. Οι δράστες έδωσε το νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε. «Γιατί μας το κάνετε αυτό;». Και η απάντησή τους ήταν: «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, η γυναίκα, μετέβη στην Αστυνομία γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει, αφού η τηλεφωνική σύνδεση ήταν κομμένη και τα κινητά είχαν κάνει «φτερά» μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, δόθηκε η κατάθεση και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024