Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας κάθισε σήμερα, Πέμπτη, ο 34χρονος που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2018 γιατί κρατούσε όμηρο μέσα στο σπίτι του μια 40χρονη Γαλλίδα.

Η υπόθεση έφτασε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας μετά από σήμα της Interpol ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας απίστευτης υπόθεσης.

Τότε, δύο ακόμα κοπέλες από την Λαμία παρουσιάστηκαν στην αστυνομία και δήλωσαν πως είχαν πέσει θύμα του συγκεκριμένου άνδρα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο δράστης τις χτυπούσε, τις βίαζε, τις έδενε χειροπόδαρα και τις φίμωνε με μαντήλια και μονωτικές ταινίες. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το tvstar.gr, την μια την απείλησε με όπλο.

Συγκλονίζει η κατάθεση των θυμάτων

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της 1ης κοπέλας που εμπλέκεται στην υπόθεση, που μάλιστα το πρώτο διάστημα ήταν ανήλικη.

«Γνωριστήκαμε το 2011, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Την πρώτη φορά που είχαμε σεξουαλική επαφή μου έδεσε τα χέρια χωρίς τη θέληση μου» και μίλησε για το μαρτύριο που έζησε στα χέρια του.

«Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε, δε, σε πολλά περιστατικά που έπεσε θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του, είτε στο σπίτι είτε εκτός σπιτιού.

«Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια ή να βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε» είπε σε άλλο σημείο.

Μια φορά που την είχε δέσει χειροπόδαρα, της έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και την απείλησε λέγοντας της: Πως αισθάνεσαι που θα πεθάνεις; Και στη συνέχεια την βίασε.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, του είχε ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουν, όμως εκείνος την απειλούσε πως θα τα έλεγε όλα στους δικούς τους και σε όλο τον κόσμο.

Σε ερώτηση της προέδρου αν ο δράστης «ήθελε την γυναίκα σκλάβα;» εκείνη απάντησε «ναι».

Κλαίγοντας, η κοπέλα κατέθεσε πως έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα και να την παρακολουθεί ψυχίατρος.

Σε παρατήρηση της προέδρου ότι θα μπορούσε να γλιτώσει πολλά από αυτά αν είχε μιλήσει πρώτα στους γονείς της και ύστερα στην αστυνομία και την εισαγγελία, εκείνη απάντησε πως «φοβόμουν πως ο πατέρας μου θα τον σκοτώσει και θα κατέστρεφα την οικογένεια μου».

«Ήθελε να είμαι η δούλα του»

«Ήθελε από εμένα να γίνω η δούλα του» είπε στο δικαστήριο η δεύτερη κοπέλα.

«Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα την βιαιότητα μαζί του» συνέχισε. «Η σεξουαλική πράξη γινόταν πάντα με δεμένα χέρια και πόδια, με το στόμα φιμωμένο με μαντήλια και μονωτικές ταινίες.»

Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν έφευγε απάντησε: «Απειλούσε πως θα με πετάξει σε χαντάκι πως θα κάνει μπουρλότο το σπίτι μου. Ανακουφίστηκα όταν τον έπιασαν».

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται. Η Γαλλίδα, από την όποθα και ξεκίνησε η υπόθεση, δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας