Επίσημη κίνηση για το θέμα που θέλει την εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), να έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε αναμένεται να κάνει σήμερα κιόλας ο Ολυμπιακός.
Το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE Channel δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού να συνεχίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Όπως γράφει σήμερα ο Κόκκινος Πρωταθλητής, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν εντός της ημέρας ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία για την υπόθεση και θα ζητήσουν αφενός μεν την πλήρη διερεύνησή της, αφετέρου δε την επιβολή κυρώσεων που προβλέπονται.
Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να μην κάνει πίσω σε αυτό το τεράστιο ζήτημα, το οποίο μάλιστα έχει απασχολήσει σύσσωμο τον Τύπο της χώρας, παρά τις προσπάθειες φίμωσης της δημοσιογραφίας και… κουκουλώματος του θέματος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία πολύ σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική Premier League.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.