Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δάκρυσε στον αέρα εκπομπής;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δάκρυσε στον αέρα εκπομπής;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δάκρυσε. Τι συνέβη;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δάκρυσε. Τι συνέβη;

Τα δάκρυα χαράς

«Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά, είναι η πρώτη φορά! Τώρα μπορεί να βλέπει κάποιος και να πει ότι «είσαι χαζή που κλαις για αυτό», αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω και ευχαριστώ που ήρθα εδώ. Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους ανθρώπους δικούς μου μαζί μου, τα παιδιά μου, για να δουν αυτό που βλέπω. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη βλέποντας τις ομορφιές της Γης του Πυρός.

Το συγκινητικό της μήνυμα

«Να ξέρεις δεν είσαι η μόνη/ος.
Βρέθηκαν αρκετοί στο δρόμο μου να μου πουν πως δεν μπορώ, πως δεν θα τα καταφέρω, γέλασαν μαζί μου, προσπάθησαν να με πικράνουν με κάθε τρόπο, να με κάνουν να μην πιστεύω σε μένα.
Στην αρχή έκλαιγα, είχα κλειστεί στον εαυτό μου, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αποδείξω πως δεν είναι έτσι και να αλλάζω ψεύτικα για να είμαι αποδεκτή.
Μετά απο καιρό θα σου πω τα εξής για την δική μου προσωπική εμπειρία.

Λάθη θα κάνεις αμέτρητα, τέλεια/ος δεν θα είσαι ποτέ, πάντα θα νιώθεις απροετοίμαστη/ος και ίσως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη σου δικαιολογία για να μην κάνεις το βήμα μπροστά.
Αυτό όμως που πρέπει να ξέρεις είναι πως όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για όλους και πως πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου και να μην σταματάς να τρέχεις…τρέχα…κι όταν δεν μπορείς να τρέξεις, προχώρα, μην μείνεις στάσιμη/ος. Η ζωή θα σε μάθει μέσα από τα λάθη σου, μέσα από τις αδυναμίες που όλοι έχουμε, αλλά εσύ μην σταματάς, προσπάθησε με όλη σου την καρδιά και όλη σου την πίστη, με τα κενά που έχεις, δεν πειράζει όλοι έχουμε κενά, αρκεί να μην αφήνεις μέρα να περάσει χωρίς να προσπαθείς για τα θέλω σου.
Ξέρω πως δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους, ξέρω επίσης πως δεν είναι δυνατόν να με συμπαθούν ή να συμφωνούν όλοι μαζί μου αλλά θα είμαι ήρεμη όταν θα ξέρω πως δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει πως δεν προσπάθησα ή δεν δούλεψα.

View this post on Instagram

-Μαζί! -Μαζί; -Ναι μαζί! -Τι μαζί;;; -Μαζί μαζί…24 ώρες το 24ωρο. -Τιιιιιι;;;;…οι δυο μας;;; -Οι δυο σας και όχι μόνο. -Αντέχεις; -Εγώ αντέχω…ο άντρας μου θα μ’ αντέξει;;; -Αντελίνα θα μας απαντήσεις;…ο χρόνος τρέχει. -Ωραία ΝΑΙ….που ερχόμαστε; -Στο αεροδρόμιο. -Ποιο αεροδρόμιο; -Ξέρεις πολλά αεροδρόμια στην Αθήνα;🤦‍♀️ -Και που θα πάμε; -Εκπληξηηη!!!😍😍😍 Κάτι καινούργιο και υπέροχο ξεκινάει σε λίγο καιρό!!! Απο δω και πέρα το ραντεβού μας θα είναι μέσα απ’ την συχνότητα του STAR….εσείς στο σπίτι σας κι εμείς στην άλλη άκρη της γης!!! Ετοιμαστειιιίτε….ένας μαγικός και τρομερά ενδιαφέρον χειμώνας έρχεται…για τα μάτια σας μόνο!!! GLOBETROTTERS 💪 #globetrottersgr #starchanneltv

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Μην ντραπείς ποτέ για τις αδυναμίες σου και μην γίνουν αυτές ο λόγος που δεν πας μπροστά.
Θα μπορούσα με τα κιλά που πήρα τον τελευταίο χρόνο, να μην τρέχω, να μην πηδάω απο βράχους, να ντρέπομαι και να λέω όχι δεν είναι η ώρα ακόμα, κάτσε να αδυνατίσω και μετά.
ΟΧΙ!!!!…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

Αγάπησε τις αδυναμίες σου, αγάπα τον εαυτό σου, προχώρα και άλλαξε αυτά που θέλεις εσυ, όταν μπορείς!
Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά που αγκαλιάσετε εμένα και τις αδυναμίες μου…μαζί μπορούμε καλύτερα!» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε την ανάρτηση της:

View this post on Instagram

Να ξέρεις δεν είσαι η μόνη/ος. Βρέθηκαν αρκετοί στο δρόμο μου να μου πουν πως δεν μπορώ, πως δεν θα τα καταφέρω, γέλασαν μαζί μου, προσπάθησαν να με πικράνουν με κάθε τρόπο, να με κάνουν να μην πιστεύω σε μένα. Στην αρχή έκλαιγα, είχα κλειστεί στον εαυτό μου, προσπαθούσα με κάθε τρόπο να αποδείξω πως δεν είναι έτσι και να αλλάζω ψεύτικα για να είμαι αποδεκτή. Μετά απο καιρό θα σου πω τα εξής για την δική μου προσωπική εμπειρία. Λάθη θα κάνεις αμέτρητα, τέλεια/ος δεν θα είσαι ποτέ, πάντα θα νιώθεις απροετοίμαστη/ος και ίσως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη σου δικαιολογία για να μην κάνεις το βήμα μπροστά. Αυτό ομως που πρέπει να ξερεις είναι πως ολα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για όλους και πως πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου και να μην σταματάς να τρέχεις…τρέχα…κι όταν δεν μπορείς να τρέξεις, προχώρα, μην μείνεις στάσιμη/ος. Η ζωή θα σε μάθει μέσα απο τα λάθη σου, μέσα από τις αδυναμίες που όλοι έχουμε, αλλά εσύ μην σταματάς, προσπάθησε με όλη σου την καρδια και όλη σου την πίστη, με τα κενά που έχεις, δεν πειράζει όλοι έχουμε κενά, αρκεί να μην αφήνεις μέρα να περάσει χωρίς να προσπαθείς για τα θέλω σου. Ξέρω πως δεν είναι δυνατόν να αρέσω σε όλους, ξέρω επίσης πως δεν είναι δυνατόν να με συμπαθούν ή να συμφωνούν όλοι μαζί μου αλλά θα είμαι ήρεμη όταν θα ξέρω πως δεν θα βρεθεί ούτε ένας να πει πως δεν προσπαθησα ή δεν δούλεψα. Μην ντραπείς ποτέ για τις αδυναμίες σου και μην γίνουν αυτές ο λόγος που δεν πας μπροστά. Θα μπορούσα με τα κιλά που πήρα τον τελευταίο χρόνο, να μην τρέχω, να μην πηδάω απο βράχους, να ντρέπομαι και να λέω όχι δεν είναι η ώρα ακόμα, κάτσε να αδυνατίσω και μετά. ΟΧΙ!!!!…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΩ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Αγάπησε τις αδυναμίες σου, αγάπα τον εαυτό σου, προχώρα και άλλαξε αυτά που θέλεις εσυ, όταν μπορείς! Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά που αγκαλιάσετε εμένα και τις αδυναμίες μου…μαζί μπορούμε καλύτερα! Ένα μαγικό σ/κ σε όλους!❤️❤️❤️🌹🌹🌹💋💋 #globetrottersgr #starchanneltv

A post shared by Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) on

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024