Η ιδιωτική συλλογή μίας παθιασμένης με τη μόδα – και ιδιαίτερα με τις δημιουργίες Chanel – Ιταλίδας, βγαίνει στο «σφυρί» σε μία διαδικτυακή δημοπρασία του οίκου Sotheby’s.

Στην πλούσια και γεμάτη στιλ αυτή συλλογή της Cecilia Matteucci Lavarini μπορεί να βρει κανείς μικρούς ή μεγαλύτερους θησαυρούς της μόδας, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων δημιουργιών Chanel από προηγούμενες δεκαετίες.

 

 

Η δημοπρασία πολυτελών ειδών ένδυσης και αξεσουάρ με τίτλο «Η Συλλογή Μιας Ζωής: Chanel Online» δίνει τη δυνατότητα σε συλλέκτες να αποκτήσουν κοσμήματα, τσάντες, υποδήματα και ρούχα του διάσημου γαλλικού οίκου.

Ανάμεσα από τα 177 συνολικά κομμάτια της συλλογής, ξεχωρίζουν γυαλιά ηλίου με σκελετό από μαργαριταρένιες πέρλες, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλές μπότες σε μαύρο χρώμα με το λογότυπου του οίκου και ένα από τα πιο ακριβά, είναι μία τσάντα με αλυσίδας και μία ψεύτικη γούνα, η οποία αναμένεται να πωληθεί έως 2.900 ευρώ.

 

 

 

Στα κοσμήματα Chanel της συλλογής περιλαμβάνεται ένα τεράστιο κολιέ του 1990-91 με νομίσματα που αναγράφουν «Coco Paris France» ή έχουν σχέδια φυτά και άνθη, χρυσά βραχιόλια με πολύχρωμες πέτρες, σκουλαρίκια και ζώνες αλυσίδες.

Τα αντικείμενα πωλούνται σε δημοπρασία που θα διαρκέσει έως τις 5 Δεκεμβρίου στο διαδικτυακό χώρο του Sotheby’s και ολόκληρη η συλλογή παρουσιάζεται στο Palazzo Serbelloni στο Μιλάνο σήμερα 3 και αύριο 4 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας