Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον με δική τους τηλεοπτική εκπομπή;

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον με δική τους τηλεοπτική εκπομπή;

Τι μαγειρεύουν πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και μια διάσημη παρουσιάστρια;

Τρεις από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της Βρετανίας συναντιούνται για να κάνουν τα Χριστούγεννα λίγο πιο φωτεινά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και η διάσημη παρουσιάστρια εκπομπών μαγειρικής και συγγραφέας βιβλίων με συνταγές, Μέρι Μπέρι, η οποία παρουσιάζει το «The Great British Bake Off» ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μία χριστουγεννιάτικη έκδοση, το «A Berry Royal Christmas».

Η ειδική εκπομπή θα προβληθεί από το BBC One και «θα είναι η συνάντηση των τριών και η διοργάνωση ενός εορταστικού πάρτι για να ευχαριστήσουν όσους περνούν τα Χριστούγεννα βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη».

Από το παλάτι του Κένσινγκτον δημοσιεύθηκαν στο Twitter μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου της εκπομπής.

https://www.instagram.com/p/B5leaZJF6xV/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

Delighted to announce our Christmas Special this year …. over the last few months we have been secretly filming with The Duke and Duchess of Cambridge for Mary’s special programme. A Berry Royal Christmas #aberryroyalchristmas @bbcone 16th December 8.30pm. What a honour. . . . Mary Berry says: “I am honoured that The Duke and Duchess of Cambridge have invited me to join them on four of their royal charity engagements this Christmas. It will be truly special to see the causes so close to their hearts, as well as to hear all about the amazing support these charities provide. The finale is a big Christmas party and I will be cooking up a feast for them to enjoy. A one hour Christmas special not to be missed” . #maryberry #dukeandduchessofcambridge #christmastv #secretfilming #behindthescenes #whatanhonour #englandroyalty #recipeconsultant #foodshow #documentary

A post shared by Lucy Young (and Mary Berry) (@lucyyoungthecook) on

Σε αυτές η Μέρι Μπέρι και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον διακοσμούν τούρτες και συζητούν για την υποστήριξη που παρέχει η Δούκισσα σε νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικά και αλκοόλ μέσω της οργάνωσης «Action on Addiction».

Άλλες φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ στην οργάνωση «The Passage» που δραστηριοποιείται για την παροχή βοήθειας και στέγης σε άστεγους.

Στην εκπομπή οι τρεις παρουσιαστές διοργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι για το προσωπικό και τους εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων σε πνεύμα ανταπόδοσης των όσων προσφέρουν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024