Χρονιά κλιμάκωσης των τουρκικών προκλήσεων και στη θάλασσα είναι το 2019 αφού – όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό – οι μη αβλαβείς διευλεύσεις τουρκικών πολεμικών πλοίων, δηλαδή οι παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων τη φετινή χρονιά παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση.
Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου είχαν φτάσει τις 1.891, ενώ το 2018 ήταν 1.249.
Προς ρεκόρ
Είναι πολύ πιθανόν έως το τέλος του χρόνου ο αριθμός των παραβιάσεων από τουρκικά πολεμικά πλοία να φτάσει στα αντίστοιχα επίπεδα του 2017 (1.998 παραβιάσεις).
Η πορεία των παραβιάσεων είναι συνεχώς ανοδική και βέβαια αν οι παραβιάσεις ξεπεράσουν τον αριθμό 1998 θα μιλάμε για ρεκόρ δεκαετίας.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας