Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη για Χάμιλτον στο Άμπου Ντάμπι

Εύκολη νίκη για Χάμιλτον στο Άμπου Ντάμπι

Μόνο στην εκκίνηση είδαν τον Λιούις Χάμιλτον οι υπόλοιποι, καθώς ο Βρετανός κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα πήρε τη νίκη στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν. Δεύτερος ο Φερστάπεν, τρίτος ο Λεκλέρκ.

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε επίδειξη δύναμης στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και πήρε μία εύκολη νίκη στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε βόλτα στην πίστα της Yas Marina, αφού τερμάτισε με διαφορά 16,8 δευτερολέπτων μπροστά από τον δεύτερο Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν με τη δεύτερη θέση που πήρε στο τελευταίο γκραν πρι, ανέβηκε τρίτος στην τελική κατάταξη των οδηγών πάνω από τους δύο οδηγούς της Φεράρι. Ο Λεκλέρκ κατέκτησε την τελευταία θέση του βάθρου μετά από μάχη στο τελευταίο γύρο με τον Βάλτερι Μπότας, ο οποίος έκανε καταπληκτικό αγώνα καθώς εκκίνησε τελευταίος.

Στην εκκίνηση ο Χάμιλτον έφυγε μπροστά, οΛεκλέρκ προσπέρασε τον Φερστάπεν αφού ήταν πιο γρήγορος με τη μέση γόμα και η κατάσταση αυτή διατηρήθηκε μέχρι το πιτ στοπ. Με τη σκληρή γόμα η Ρεντ Μπουλ απέδιδε καλύτερα, ο Ολλανδός πέρασε στην δεύτερη θέση, ενώ ο Λεκλέρκ μετά από δεύτερο πιτ στοπ κλήθηκε να υπερασπιστεί τη θέση του από τον Μπότας, κάτι το οποίο κατάφερε.

Ο Φινλανδός ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση αν και ξεκίνησε τελευταίος λόγω αλλαγής κινητήρα, με τον Φέτελ πέμπτο και τον Άλμπον έκτο. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Πέρεζ, Νόρις, Κβιατ και Σάινθ.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024