Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουντανί: «Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Σουντανί: «Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Χιλάλ Σουντανί μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη και εμφανίστηκε απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Σε αυτό στάθηκε και ο Χιλάλ Σουντανί, που είχε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αμέσως μετά το 1-1, προκειμένου να βάλει σε θέση οδηγού τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι απογοητευμένος, ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο δεύτερο μέρος αξίζαμε να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε».

Για το τι τους είπε ο Μαρτίνς: «Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά κάναμε λάθη άλλα παίξαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ ήρθε και έπαιξε για την ισοπαλία και την πήρε, εμείς ήμαστε απογοητευμένοι που ενώ το αξίζαμε δεν κερδίσαμε».

Για τις στημένες φάσεις: «Βλέπουμε το γκολ που δεχτήκαμε και ο προπονητής θα έχει δίκιο. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε μετά από ένα τόσο καλό δεύτερο μέρος να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Κάναμε τα πάντα για να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ όλοι μαζί μπροστά συνεργαστήκαμε σωστά άλλα δεν τα καταφέραμε. Όλη ομάδα ήθελε τη νίκη άλλα δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω όσο και αν είναι δύσκολο αυτό έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και να συνεχίσουμε δυνατά.

Αυτός που θα κέρδιζε το παιχνίδι δεν θα κέρδιζε και το πρωτάθλημα συνεχίζουμε πρώτοι και αυτό είναι το σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024