Ελασσόνα : Μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλουργείου
H φωτιά στην Ελασσόνα εκδηλώθηκε σε ένα τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και σε σε άλλα μηχανήματα που ήταν στο χώρο και έλαβε διαστάσεις.
Μεγάλες ζημιές υπέστη αποθηκευτικός χώρος ξυλουργείου στο Σαραντάπορο στην Ελασσόνα μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην επιχείρηση.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και σε σε άλλα μηχανήματα που ήταν στο χώρο και έλαβε διαστάσεις.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων