
Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε τι έκανε μαζί με τον νεογέννητο γιο της
Η Φωτεινή Αθερίδου είναι ξετρελαμένη με τον μικρό Θοδωρή
Η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 22 Σεπτεμβρίου και έκτοτε δείχνει και δημόσια πόσο πολύ απολαμβάνει τον νέο της ρόλο ως μανούλα.
Όλο αυτό το διάστημα, η Φωτεινή Αθερίδου περνάει χρόνο συνεχώς μαζί με τον μικρό Θοδωρή, ενώ έχει κάνει δημοσιεύει και αρκετές φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πώς είναι πλέον η καθημερινότητά της.
Μητέρα και γιος πηγαίνουν βόλτες όταν ο καιρός το επιτρέπει ενώ η ηθοποιός παρότι δεν είχε πάρει πολλά κιλά την περίοδο της εγκυμοσύνης της, προσπαθεί να ξαναβρεί τη φόρμα της.
Έτσι, λοιπόν, η Φωτεινή Αθερίδου πήρε μαζί της τον νεογέννητο γιο της και πήγε για προπόνηση στο άλσος της Νέας Σμύρνης.
Δείτε την ανάρτησή της.
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- Ο ΛεΜπρόν θα έχει χαμηλότερο μισθό από 8 παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»


