Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Βρήκε τους 10 στους 11 ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Βρήκε τους 10 στους 11 ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ενδεκάδα και το σχήμα που έχει εμπιστευτεί έως τώρα, στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε ο Πορτογάλος προπονητής άφησε να εννοηθεί με τις ομιλίες του μέσα στην εβδομάδα πως παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο ματς είναι ειδικών συνθηκών, παρ’ όλο που είναι ένα ντέρμπι κορυφής και μάλιστα εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 4-2-3-1, θέλοντας να κάνει το δικό του παιχνίδι, να φέρει το ματς στον δικό του ρυθμό και σε καμία περίπτωση δε σκοπεύει να αμυνθεί και να περιμένει τον Ολυμπιακό.

Ο Φερέιρα έχει καταλήξει στους δύο από τους έντεκα που θα παρατάξει αύριο το βράδυ στο Φάληρο και το μοναδικό ερωτηματικό είναι το Βιεϊρίνι – Καντουρί, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, ο Φερέιρα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέσα στην εβδομάδα, θα παρατάξει τον Ζίφκοβιτς στα γκολπόστ, με τους Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλη από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο με τον Μίσιτς θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ο Λημνιός στα δεξιά, ο Μπίσεσβαρ σε θέση επιθετικού χαφ και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ο Φερέιρα επιλέξει τον Βιεϊρίνια, που είναι και το πιο πιθανό λόγω εμπειρίας σε τέτοια παιχνίδια, τότε ο Πορτογάλος θα παίξει αριστερά και ο Μπίσεσβαρ θα είναι στον άξονα, με τον Ολλανδό να μεταφέρεται αριστερά σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Καντουρί.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024