Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΛ- Βόλος 2-1

ΑΕΛ- Βόλος 2-1

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόρες στο 38ο λεπτό, αλλά επικράτησε 2-1, ανατρέποντας τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος με τους Φατιόν και Ντάουντα. Στην τέταρτη θέση πλέον οι «βυσσινί».

Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόρες στο 38ο λεπτό, αλλά επικράτησε 2-1, ανατρέποντας τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος με τους Φατιόν και Ντάουντα. Στην τέταρτη θέση πλέον οι «βυσσινί».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό εκτός έδρας, σε ένα ματς που στάθηκαν αρκετά καλά.

Η μεγαλύτερη φετινή επένδυση του Ολυμπιακού

«Χρυσή» αλλαγή για τον προπονητή των γηπεδούχων ο Ντάουντα και πάλι, αφού μπήκε στο 67′ και όπως απέναντι στον ΟΦΗ, έτσι και απέναντι στον Βόλο, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Πρόκειται επίσης για την τρίτη ανατροπή των Λαρισαίων στην φετινή Super League 1, έπειτα από τα ματς με Άρη και ΟΦΗ.

Το ματς

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν από την πλευρά της ΑΕΛ, με το μακρινό σουτ του Φατιόν να βρίσκει στο δοκάρι του Μελίσσα στο 8ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά δυσκολεύονταν να πλησιάσουν την εστία του Βόλου, ενώ τα σκληρά μαρκαρίσματα χάλασαν το ρυθμό, με την ένταση και τα νεύρα να είναι οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές.

Στο 38ο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χοακίν Τόρες έγινε αποδέκτης της μπάλας στα όρια της μεγάλης περιοχής και με όμορφο αριστερό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον.

Σε εκείνο το σημείο η ΑΕΛ ξύπνησε και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Η κεφαλιά του Ουάρντα στο 43′ αποκρούστηκε από τον Μελίσσα, ενώ το σουτ του Καρανίκα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι όμως θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με 0-2, αλλά ο Μουνίθ σε τετ α τετ στην αντεπίθεση, έστειλε τη μπάλα στον Κρίστινσον.

Σε εκείνο το σημείο η ΑΕΛ ξύπνησε και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Η κεφαλιά του Ουάρντα στο 43′ αποκρούστηκε από τον Μελίσσα, ενώ το σουτ του Καρανίκα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι όμως θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με 0-2, αλλά ο Μουνίθ σε τετ α τετ στην αντεπίθεση, έστειλε τη μπάλα στον Κρίστινσον.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ στο 56′ κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει την παράβαση σε χέρι του Τσίκα. Ο Φατιόν ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ουάρντα στο 67′ και στο 76′, αλλά εκείνος που λύτρωσε τους γηπεδούχους ήταν η αλλαγή του Γρηγορίου, ο Ντάουντα. Ο Νιγηριανός επιθετικός υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από βολέ του…Κρίστινσον και νίκησε τον Μελίσσα για το τελικό 2-1.

ΑΕΛ-Βόλος 2-1

Γκολ: 57′ πεν. Φατιόν (ΑΕΛ), 84′ Nτάουντα (ΑΕΛ)- 38′ Τόρες (Βόλος)

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Μόρας, Ζίζιτς (46΄ Ασούμπρε), Μπράλιτς – Καρανίκας, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (77′ Μιλοσάβλιεβιτς), Φατιόν, Στάνκοβιτς – Ουάρντα, Νούνιτς (67′ Ντάουντα)

Βόλος: Μελίσσας, Φεράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ, Φερνάντο (70′ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης (79′ Λύρατζης)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024