Ο Αχιλλέας Μπέος σε ένα απίστευτο παραλήρημα, έβαλλε εναντίον του Βάτσιου και αυτών που τον βάζουν να σφυρίζει κάνοντας λόγο για σκοπιμότητα στα σφυρίγματα. Θα τον καλέσει κάποιος να εξηγήσει τι εννοεί και με ποιο ρόλο μιλάει;

Μπορεί να ισχυρίζεται πως δεν ασχολείται παραγοντικά με την ομάδα του Βόλου, κάτι που διαψεύστηκε από τα ίδια τα γεγονότα, μπορεί να συνεχίζει να παίζει… κρυφτούλι προκειμένου να μην του ασκούν διώξεις οι εισαγγελείς, αλλά εδώ κολλάει μια – παραφρασμένη – «παροιμία»:

θέλει ο Δήμαρχος να κρυφτεί και η… αδικία δεν τον αφήνει. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου στο facebook εναντίον του διαιτητή Βάτσιου, που σφύριζε στο ματς της ομάδας του, του Βόλου, με αντίπαλο τη Λάρισα, στο οποίο οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη με 2-1.

Ο Αχιλλέας Μπέος προσβάλλει με σκληρούς χαρακτηρισμούς, μέσω του λογαριασμού του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, τον διαιτητή Βάτσιο, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, βγάζει στημένο.

«Επικίνδυνος και ξεκάθαρα με σκοπιμότητα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπέος, ο οποίος πρόσφατα τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ πρόστιμο για το γεγονός πως βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας πριν από λίγο διάστημα, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να σχολιάζει, να προσβάλλει, να αναφέρεται ακόμα και στα επαγγέλματα διαιτητών, όπως συνέβη και με τον Βάτσιο, που είναι αστυνομικός και ο Μπέος αναφέρει πως δεν ξέρει ούτε… κλήσεις να κόβει.

Ο Αχιλλέας λέει ό,τι θέλει, πράττει όπως θέλει, μπαίνει στα αποδυτήρια όποτε θέλει και δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Οι αθλητικοί εισαγγελείς δεν… τολμούν καν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, σφυρίζοντας αδιάφορα. Και αφήνοντας τον δήμαρχο να παραληρεί.

Και να παραδέχεται, επί της ουσίας, πως έχει σχέση με την ΠΑΕ Βόλος, με ένα ποστάρισμα επίσης στο Facebook πριν από δύο μέρες. Εκεί που ανέφερε.

«Θύμα μιας ακόμη αδικίας, αυτή τη φορά από ένα Πρωτοδίκη – μέλος της Α΄βαθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League, ονόματι Χριστόφορο Μάρκου, με μια τραγελαφική απόφαση για την οποία δεν ξέρω αν θα πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.

Μου επέβαλε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ (αλήθεια από πού θα βρουν να την εισπράξουν;) και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα γιατί υπέπεσα στο… καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο ατόπημα, πηγαίνοντας είκοσι λεπτά μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια για να παραλάβω τον μικρό μου γιο, και να στείλω χαιρετίσματα, μέσω του διαιτητή, στον πατέρα του!!!

Προφανής η εμπάθεια και η σκοπιμότητα της απόφασης, ίσως μέσω αυτής ο κ. Χριστόφορος να προσβλέπει ότι κάποτε θα ξεκολλήσει από τον βαθμό του Πρωτοδίκη. Γιατί ο συγκεκριμένος χωρίς καν να λάβει υπόψη του την αρχή της αναλογικότητας επέβαλε μια τέτοια ποινή σε ένα απλό πολίτη και όχι σε κάποιον παράγοντα ομάδας.

Με ποιο δικαίωμα αλήθεια, αφού δεν προβλέπεται από καμιά διάταξη, καμιάς πειθαρχικής διαδικασίας; Και με ποια ελπίδα, αν όχι της ανέλιξής του μέσω μιας τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου; Το θέμα είναι οι αρμόδιοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο τι κάνουν και σε τι ελπίζουν. Πραγματικός τραγέλαφος…».

Ο Μπέος και μπήκε στα αποδυτήρια και το παραδέχεται και κάνει… πλάκα, αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμιά πειθαρχική διαδικασία. Μιλάει στο τρίτο ενικό για τον εαυτό του, τα βάζει με τους αρμόδιους του ποδοσφαίρου, κάνει λόγο για τραγέλαφο.

Και σήμερα, μόλις δύο μέρες μετά, το παραλήρημά του δεν έχει τελειωμό. Τέσσερα ξεχωριστά ποσταρίσματα εναντίον του Βάτσιου, που σηκώνουν όχι απλή δίωξη, αλλά βαριά τιμωρία για τον Δήμαρχο του Βόλου, που έχει αποδειχτεί πως έχει άμεση σχέση με την ομάδα της πόλης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr