Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Έγραψε ιστορία ο Βασίλης Σπανούλης

Euroleague: Έγραψε ιστορία ο Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε σε ένα ακόμη σπουδαίο επίτευγμα, καθώς πλέον είναι πρώτος στο σύστημα αξιολόγησης στην ιστορία της Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης χρειαζόταν άλλες 8 μονάδες για να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και να ανεβεί στην πρώτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές σε συνολική αξιολόγηση, όσον αφορά την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σήμερα, ο V-Span σημείωσε 14 πόντους, συγκέντρωσε άλλους 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και έφτασε τους 3.900 συνολικά, κάτι που τον έφερε στην κορυφή της λίστας και με τη «βούλα».

Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι χρειάζεται άλλους 52 πόντους, για να φτάσει και στην κορυφή των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague, όπου επίσης βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να απειλείται από κάποιον, αφού οι δύο εν ενεργεία παίκτες που τον ακολουθούν, ο Φελίπε Ρέγιες (3.753) και ο Παούλιους Γιανκούνας (3.667), απέχουν πολύ μακριά.

Ο 37χρονος πλέον είναι πρώτος σε ασίστ, σε λεπτά συμμετοχής, σε κερδισμένα φάουλ, σε ranking και προσεχώς πρώτος σε πόντους.

To όνομα Βασίλης Σπανούλης είναι συνυφασμένο με τα ρεκόρ και τις διακρίσεις της Euroleague, με τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων να συνεχίζει με το ίδιο κίνητρο, με την ίδια «δίψα», για να είναι πρώτος σε όσες περισσότερες στατιστικές κατηγορίες μπορεί.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024