Το πρώτο στάδιο, να δεχτείς ότι κάποιος σου αρέσει είναι και το πιο εύκολο. Το επόμενο είναι το φλερτ και πώς να τον προσεγγίσεις. Σκέφτεσαι και αναρωτιέσαι με τι είδους ερωτήσεις να τον γνωρίσεις περισσότερο. Μην έχεις άγχος, στην τελική είναι κάτι συνηθισμένο να κάνουμε προσέγγιση σε κάποιον που μας αρέσει.

Με τι ασχολείσαι;

Υποτίθεται πως ήδη έχετε πει τα ονόματά σας και δεν ξέρεις τι να πεις για να αποφύγεις την αμήχανη σιωπή. Ρωτώντας τον με τι ασχολείται δείχνεις ενδιαφέρον για το πρόγραμμά του, άρα και για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Μην ξεφύγεις με ερωτήσεις τύπου τι μισθό παίρνει κλπ. Απλά δείξε ότι έχει σημασία το τι κάνει στην καθημερινότητά του.

Στον ελεύθερό σου χρόνο τι κάνεις;

Έτσι δίνεις μία άλλη διάσταση στη συζήτηση, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Προφανώς κάποιος δε θέλει να μιλάει μόνο για τη δουλειά του. Θέλει να μοιραστεί αυτά που του αρέσουν και το εκτιμά πολύ όταν τον ρωτήσουν. Έτσι φαίνεται να σε ενδιαφέρει και τι γούστα έχει γενικά ως άνθρωπος, τα χόμπι του, δίνοντάς του παράλληλα επιβεβαίωση.

Τι σε κάνει χαρούμενο στην παρούσα φάση;

Θα βρει έτσι την ευκαιρία να σου πει τι τον «ολοκληρώνει» ως άνθρωπο. Το να συνδέσει τι θετική σκέψη πάνω στο τι τον κάνει χαρούμενο, με εσένα είναι σίγουρα κάτι που θα τον κάνει να σε σκέφτεται. Το να θες άλλωστε να μάθεις αυτά τα σημεία που τον κάνουν να νιώθει όμορφα είναι χρήσιμη πληροφορία και για εσένα.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στο μέλλον;

Του δίνεις κι άλλο «χώρο» να αναπτύξει τις ιδέες του και τα όνειρά του. Σε έχει συνδυάσει στο μυαλό του με κάτι το πολύ θετικό ήδη. Πρέπει και εσύ άλλωστε να ξέρεις αν είναι ένας άνθρωπος με προοπτικές ή απλά αν βαριέται τα πάντα. Πάνω σε αυτήν την ερώτηση συνήθως ξεκινάνε αρκετές συζητήσεις όπως για δουλειά, ενδιαφέροντα κλπ.

Πού βγαίνεις;

Ε ναι! Είναι η ώρα να μάθεις τα μέρη που του αρέσουν. Αν έχετε μάλιστα κοινά σημεία στην πόλη που βγαίνετε προχωράτε την κουβέντα και παραπέρα. Στο σημείο αυτό ίσως να σου πει «άμα θες μπορούμε να πάμε μαζί εκεί» κλπ. Είναι μία τέλεια ερώτηση για να τον κάνεις να σκεφτεί ότι ήρθε η ώρα να πάρει τα «ηνία» της συζήτησης. Το φλερτ έχει «κερδηθεί» ήδη. Τα κατάφερες!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr