Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αχτσιόγλου : Να ακυρωθούν άμεσα οι απολύσεις «ενοικιαζόμενων» εργαζομένων

Αχτσιόγλου : Να ακυρωθούν άμεσα οι απολύσεις «ενοικιαζόμενων» εργαζομένων

«Η εχθρική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στα εργασιακά, η κατάργηση της αιτιολόγησης των απολύσεων, η κατάργηση των μέτρων προστασίας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, παράγουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα στην αγορά εργασίας» τονίζει η Εφη Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την «εχθρική πολιτική» που ακολουθεί στα εργασιακά εξαπολύει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή τις απολύσεις ενοικιαζόμενων εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα, ζητώντας οι εν λόγω απολύσεις να ακυρωθούν άμεσα.

«Εκφράζουμε τη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα. Άμεσα η τράπεζα πρέπει να ακυρώσει τις απολύσεις και να επαναφέρει στις θέσεις τους όλους τους «ενοικιαζόμενους» εργαζόμενους», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου.

Η ΝΔ οδηγεί την αγορά εργασίας σε γενικευμένη αποδιάρθρωση

Σημείωσε ότι «η εχθρική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στα εργασιακά, η κατάργηση της αιτιολόγησης των απολύσεων, η κατάργηση των μέτρων προστασίας για τους εργολαβικούς εργαζόμενους, η υποβάθμιση και απαξίωση του ΣΕΠΕ, παράγουν ήδη αρνητικά αποτελέσματα στην αγορά εργασίας και δίνουν σήμα γενικευμένης αποδιάρθρωσης».

Η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους και απαιτεί την επιστροφή όλων στην εργασία τους.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024