Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW ID.4 2021: Ηλεκτροκίνησης συνέχεια

VW ID.4 2021: Ηλεκτροκίνησης συνέχεια

To δεύτερο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μέλος της γκάμας της VW παρουσιάζει τα διαπιστευτήρια του από τα πεδία δοκιμών, έχοντας ήδη αποκτήσει μια αρκούντως ρεαλιστική μορφή.

Φωτογραφίες: Automedia

Πριν καν εμφανιστεί το αμιγώς ηλεκτροκίνητο ID. 3 ως έκδοση παραγωγής, η γερμανική φίρμα είχε ήδη ανακοινώσει την επόμενη προσθήκη στην ηλεκτρική γκάμα της η οποία θα πάρει την μορφή ενός crossover με τα διακριτικά ID.4.


Το εν λόγω crossover εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης προδίδοντας ότι η γερμανική φίρμα, έχει ανεβάσει ρυθμούς σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνητη γκάμα της, σχεδιάζοντας την γεωμετρική αύξηση των αντίστοιχων προτάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της VW, το ID.4 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2020 υιοθετώντας ανάλογα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με το ID.3 όπου και βασίζεται.

Αυτό που θα διαφέρει ριζικά είναι η κατηγορία, καθώς το ID.4 έχει την μορφή ενός μεσαίου SUV το οποίο όπως αποκαλύπτουν οι τελευταίες κατασκοπικές λήψεις του, θα υιοθετήσει ανάλογη αισθητική με το ID.3 σε ό,τι αφορά το ύφος και τις λεπτομέρειες ενώ, σε αντίθεση με τα concept cars που προηγήθηκαν, εγκαταλείπει την liftback λογική σε ό,τι αφορά την θύρα αποσκευών προς όφελος μιας πρακτικότερη υλοποίησης.

Στην αθέατη πλευρά του βρίσκεται η ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα αρχιτεκτονική MEB η οποία στην προκειμένη περίπτωση θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ένα ή δύο μοτέρ, αναλόγως την έκδοση με τη δεύτερη επιλογή να προσφέρει και τετρακίνηση. Το ή τα μοτέρ θα τροφοδοτούνται από μπαταρίες 45 kWh έως 77 KWh οι οποίες θα προσφέρουν αυτονομία από 320 έως 480 χλμ. περίπου.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024