Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαλένθια – Τσέλσι 2-2

Βαλένθια – Τσέλσι 2-2

Η Βαλένθια ήταν καλύτερη από την Τσέλσι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και θα παίξει την πρόκρισή της στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άγιαξ.

Η Βαλένθια προηγήθηκε, έμεινε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τσέλσι στο «Μεστάγια» για την πέμπτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν κάποιες φάσεις, ωστόσο ότι δεν έγινε στα πρώτα 40 λεπτά έγινε μέσα σε ένα δίλεπτο. Πρώτα η Βαλένθια προηγήθηκε με μονοκόμματο πλασέ του Σολέρ έπειτα από σέντρα του Ροντρίγκο. Ένα λεπτό αργότερα ο Κόβασιτς ισοφάρισε με σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Πούλισιτς στο 50′, σε φάση που χρειάστηκε και η συμβολή του VAR για να μετρήσει. Έκτοτε η Βαλένθια πήρε τον έλεγχο του αγώνα . Κέρδισε πέναλτι με τον Γκαγιά, αλλά ο Κέπα νίκησε τον Ντάνι Παρέχο. Ωστόσο η Βαλένθια συνέχισε να επιτίθεται και βρήκε το γκολ με μια σέντρα του Βας 82′, που τελικά έγινε σουτ.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν βολευόταν ιδιαίτερα με το «Χ» και έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν να επιτίθενται, χάνοντας κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες με το τελικό αποτέλεσμα όμως να παραμένει.

Την τελευταία αγωνιστική η Τσέλσι υποδέχεται την Λιλ στο Λονδίνο, ενώ η Βαλένθια θα πάει στο Άμστερνταμ για να παίξει με τον Άγιαξ.

Βαλένθια – Τσέλσι 2-2
(40′ Σολέρ, 82′ Βας – 41′ Κόβατσιτς, 50′ Πούλισιτς)

Λιλ – Αγιαξ 22.00

Η βαθμολογία
1. Βαλένθια 8 (8-7)
2. Τσέλσι 8 (9-8)
3. Αγιαξ 7 (10-5)*
4. Λιλ 1 (3-10)*

*Λιλ και Άγιαξ έχουν ένα ματς λιγότερο

Τελευταία αγωνιστική (10/12)
Τσέλσι – Λιλ
Αγιαξ – Βαλένθια

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024