Μήπως υπάρχει κάτι αυτήν την περίοδο στη ζωή σου που δεν έχεις καταλάβει αν σε θέλει για τα λεφτά σου ή για εσένα ως άτομο; Σίγουρα ένα τέτοιο δίλημμα δεν το λες και εύκολο να απαντηθεί. Πάντως ξεκινάμε πάντα από τον κανόνα και τη θέση ότι πρώτα κοιτάμε τους ανθρώπους για αυτό που είναι και όχι για τα λεφτά τους.

Ερωτήσεις

Ξεκίνα με ερωτήσεις του στυλ «τι κοιτάς σε μία γυναίκα», «τι ενδιαφέροντα έχεις» κλπ. Μέσα από τις απαντήσεις θα καταλάβεις τι προτεραιότητες έχει όταν γνωρίζει μία κοπέλα. Αν αρχίσει και σου απαντά ότι κοιτάει τα ρούχα που αγοράζει, τη δουλειά που έχει, την περιοχή που μένει και να πηγαίνει σε εστιατόρια σε φάση ρουτίνας, σήκω και φύγε.

Δεν αξίζει καν να χαλάσεις τον χρόνο σου με τέτοια άτομα. Άστον εκείνον επίσης να σε ρωτήσει ό,τι θέλει. Αν αρχίσει και σου λέει πού δουλεύεις, αν πληρώνεσαι καλά, αν έχεις εξοχικό κλπ ξαναλέω σήκω και φύγε. Φεύγοντας πες του να πάει να κάνει σχέση με έναν κουμπαρά.

Social Media

Καταλαβαίνεις ξεκάθαρα τι γούστα έχει σαν άνθρωπος γενικά. Όταν βλέπεις να ποζάρει συνέχεια επιδεικνύοντας το όνομα της εκάστοτε μάρκας. Όταν ανεβάζει υπερ-επεξεργασμένες φωτογραφίες λες και διαφημίζει διάσημα αρώματα. Έχει επίσης την τάση να του αρέσουν μόνο ακριβά πράγματα, δώρα, εστιατόρια.

Συνεπώς δεν έχει να κάνει με εσένα το όλο θέμα αλλά κυρίως με εκείνον. Δεν τον ενδιαφέρουν τα ουσιαστικά πράγματα σε μία γνωριμία αλλά να επωφελείται οικονομικά και εκείνος μοιράζοντας τα έξοδα με εσένα. Γιατί σίγουρα θα είναι και τσιγκούνης.

Μη λες πολλά

Μην αναφέρεις γενικότερα τι αμάξι έχεις, τι μάρκα είναι, τι brand ρούχα φοράς, τι κολώνια. Μην του πεις ότι έχεις δίπατο στα βόρεια προάστια γιατί έτσι μόνο θα καταλάβεις αν σε προσεγγίζει για τα λεφτά σου ή όχι. Παρουσίασε τον εαυτό σου ως κάτι πιο απλό στην αρχή για να δεις αντιδράσεις και να σιγουρέψεις ενδιαφέροντα.

Τώρα αν τον ακούς να μιλάει συνέχεια για λεφτά, τη θέση του στην τάδε πολυεθνική (ενώ έχεις καταλάβει ότι λέει ψέματα) τότε είναι σα να σου «ρίχνει το μπαλάκι» για να του πεις για την περιουσίοα σου. Μακριά από τέτοιους άντρες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr