Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλατασαράι – Κλαμπ Μπριζ 1-1

Γαλατασαράι – Κλαμπ Μπριζ 1-1

Το... buzzer beater του Ντιατά στις καθυστερήσεις «ξέρανε» την Γαλατά και το τελικό 1-1 έφερε την Κλαμπ Μπριζ αγκαλιά με την τρίτη θέση και την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Σε ματς θρίλερ στην Κωνσταντινούπολη η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να βρει γκολ στις καθυστερήσεις του ματς ισοφαρίζοντας την Γαλατά και «αγκάλιασε» την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Europa League. Στους τρεις βαθμούς πλέον οι Βέλγοι, στους δύο οι Τούρκοι που παίζουν με Ρεάλ και Παρί αντίστοιχα για την τελευταία αγωνιστική.

Η Γαλατά ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11′ όταν ο Μπαϊράμ γέμισε για τον Μπουγιούκ ο οποίος με όμορφο κατέβασμα και τελείωμα έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τη νίκη και το προβάδισμα για την τρίτη θέση, στο 90+2′ ο Ντιατά με εκπληκτικό γκολ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 ανατρέποντας πλήρως το σκηνικό.

Μάλιστα η Μπριζ τελείωσε με εννιά παίκτες το ματς αφού στους πανηγυρισμούς ο σκόρερ και ο Μάτα αντίκρισαν δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκαν κι οι δύο.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Σερί, Ντονκ, Λεμινά, Ναγκατόμο, Μαρκιάο, Μαριάνο Φερέιρα, Μπελχαντά (87’ Μορ), Μπαϊράμ (80’ Ινάν), Μπουγιούκ, Φεγκουλί

Κλαμπ Μπριζ: Μινολέ, Μπαλάντα, Ντιατά, Ντέλι, Βάνακεν, Ρίτσα, Ριτς (46’ Ντε Κέτελερ), Μποναβέντουρ (58’ Σκράιβερς), Μέχελε, Μάτα, Οπεντά (77’ Οκερέκε)

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024