Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ για προπόνηση… Ο Ρικ Πιτίνο δεν έχασε χρόνο και άρχισε δουλειά το βράδυ της Τρίτης, διότι τα περιθώρια είναι στενά. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τη Μπασκόνια και ο Αμερικανός έχει δύο μέρες για να δουλέψει με τους παίκτες του και να περάσει λίγα πράγματα.

Ασφαλώς, με δύο προπονήσεις ο Πιτίνο δεν προλαβαίνει να παρέμβει σημαντικά στο παιχνίδι της ομάδας του. Όμως, το θετικό για τον 67χρονο προπονητή είναι ότι πολλοί μπασκετμπολίτες αγωνίστηκαν πέρυσι υπό τις οδηγίες του και ξέρουν τη φιλοσοφία του.

Πάντως, στην προπόνηση της Τρίτης ο Πιτίνο δεν ήταν μόνος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και συνομίλησε με τον Πιτίνο, καλωσορίζοντας τον και στο παρκέ. Ο Γιαννακόπουλος ενθάρρυνε και τους παίκτες, για να συνεχίσουν σε ανάλογο τέμπο με την προηγούμενη εβδομάδα και να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός ένα νικηφόρο σερί.

Περαιτέρω, ο Ταϊρίς Ράις έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακεφαλο από το ματς με τον Ηρακλή, στο οποίο χτύπησε στην πρώτη περίοδο. Κατά πάσα πιθανότητα ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη (27/11) και θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024