Σεισμός Αλβανία: Ο Επικεφαλής ΕΜΑΚ Αθ. Μπαλάφας μιλά στο One Channel
Εκεί ένα κτίριο έχει μερικώς καταρρεύσει μέσα στο οποίο έχουν εντοπιστεί ένας άνδρας και μια γυναίκα ζωντανοί, αλλά άσχημα εγκλωβισμένοι.
Μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του One Channel ο Αθανάσιος Μπαλάφας, Επικεφαλής κλιμακίου ΕΜΑΚ, ο οποίος βρίσκεται στο χωριό βορειοδυτικά των Τιράνων, που έχει πληγεί από το φονικό σεισμό. Αυτή τη στιγμή οι περιοχές με χρίζουν άμεσης επέμβασης είναι το Δυρράχιο και το χωριό αυτό.
Εκεί ένα κτίριο έχει μερικώς καταρρεύσει μέσα στο οποίο έχουν εντοπιστεί ένας άνδρας και μια γυναίκα ζωντανοί, αλλά άσχημα εγκλωβισμένοι.
Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάφα, τα κτίρια της περιοχής δεν είναι κτισμένα με βάση κάποιο κανονισμό, επομένως η συμπεριφορά τους έναντι του σεισμού δεν είναι η καλύτερη, με αποτέλεσμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν οι διασώστες να είναι άκρως επικίνδυνες.
Η νύχτα φαίνεται να είναι μεγάλη με την αλβανική κυβέρνηση να έχει δώσει εντολή στους κατοίκους να παραμείνουν εκτός των σπιτιών τους.
Πηγή: onetv.gr
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη και την ερχόμενη Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια»
- Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να προστατευθούν οι κρίσιμης σημασίας υποδομές, καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω


