Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η επίθεση εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες» -Η απάντηση του 80χρονου διοικητή νοσοκομείου Καρδίτσας

«Η επίθεση εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες» -Η απάντηση του 80χρονου διοικητή νοσοκομείου Καρδίτσας

Τι λέει για την παραίτηση του και τον σάλο που προκλήθηκε

Για την «τρικυμιώδης»  παραίτησή του, μόλις τρεις μέρες μετά από τον διόρισμό του μίλησε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, Κώστας Πατέρας, αναφέροντας πως «δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων και πως έχει ένα αξιόλογο προφίλ.

«Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι συμπεριλάβαμε τους ανθρώπους, που είχαν και πείρα και μόρφωση, νομίζω πως είναι αρκετή, εγώ δεν θα ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πατέρας που υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του.

«Εγώ έκανα ότι προέβλεπε η προκήρυξη»

«Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι», σημείωσε στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7

«Η επίθεση εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες»

«Η επίθεση στο πρόσωπό μου εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και έχω την αίσθηση ότι είναι και μία ευκαιρία ορισμένοι να εκτονωθούν, έχοντας μίσος εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων. Θα είμαστε από αυτούς, που όχι μόνο θα πετύχουν, άλλα θα προσφέρουν και τεράστιο έργο. Να είστε σίγουροι, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδίζομαι να κάνω αυτό που θέλω να κάνω, θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος μου», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024