
Δεν θα πιστεύετε με τι έσβησαν τη φωτιά
Το όχημα ενός Ρώσου για άγνωστο λόγο έπιασε φωτιά κι, αν δεν ήταν εκεί το βυτιοφόρο εκκενώσεως βόθρων, θα είχε καεί ολοσχερώς
Ενα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία όπου κρίθηκε απαραίτητη η κινητοποίηση ενός… βυτίου εκκένωσης βόθρων για να αποτραπεί η καταστροφή οχήματος από φωτιά και να σωθούν οι επιβαίνοντες σε αυτό.
Το όχημα ενός Ρώσου για άγνωστο λόγο έπιασε φωτιά κι, αν δεν ήταν εκεί το βυτιοφόρο εκκενώσεως βόθρων, θα είχε καεί ολοσχερώς.
Στο βίντεο που έγινε viral φαίνεται ο χειριστής του «Αχόρταγου» να αδειάζει γενναιόδωρα το περιεχόμενο του βυτίου επάνω στη BMW X6, προκειμένου να σβήσει η φωτιά στο SUV.
Ευτυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά και ο οδηγός της BMW θα πρέπει να αισθάνεται ευγνώμων που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πέσουν ακόμη και στη φωτιά για να βοηθήσουν.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Το Ιράν κατηγορεί την ΕΕ για «υποκρισία» σχετικά με τη στάση της σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Τιμολόγια ρεύματος: Τα κίτρινα έγιναν φθηνότερα από τα μπλε
- Ο Ρόδρι μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Η… επιβεβαίωση του Μαρέσκα (pic)
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
