Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προ των πυλών η νέα γενιά της Mercedes-Benz GLA

Προ των πυλών η νέα γενιά της Mercedes-Benz GLA

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα γενιά του γερμανικού μοντέλου που θα συμπληρώσει την νέα γκάμα των μικρών της Mercedes-Benz.

H γερμανική φίρμα κήρυξε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση της νέας γενιάς της GLA η οποία, σύμφωνα με τις συστάσεις, θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 11 Δεκεμβρίου με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2020.

Aν και επί του παρόντος, η γερμανική φίρμα έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα λακωνικό teaser συνοδευόμενο μόνο από την υπόσχεση μεγαλύτερου ύψους (+10 εκ.) για την νέα γενιά της GLA, όπως είναι ήδη γνωστό η νέα, δεύτερη κατά σειρά, γενιά του μικρότερου SUV των Γερμανών θα υιοθετήσει πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της.

Πλην της αισθητικής όπως επίσης και η A-Class αλλά και οι CLA, GLB, η νέα μικρή Mercedes-Benz θα κάνει την μετάβαση στην πλατφόρμα MFA2, επωφελούμενη και από αντίστοιχη γκάμα κινητήρων χωρητικότητας από 1,3 έως 2,0 λίτρα με ισχύ από 109 έως 224 ίππους για τις συμβατικές εκδόσεις της ενώ όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, δεν θα λείψουν οι εκδόσεις με την υπογραφή AMG. Αυτές αναμένεται να ξεκινούν από τους 306 ίππους με τα διακριτικά 35 και να φτάνουν έως και τους 421 ίππους της κορυφαίας 45 S.

Επίσης με δεδομένες τις πρόσφατες plug-in υβριδικές προσθήκες στην γκάμα των Α και B-Class η plug-in τεχνολογία αναμένεται να αποτελέσει επιλογή και για την νέα γενιά της GLA.

Επιπλέον όλων των παραπάνω, η νέα GLA θα επωφεληθεί φυσικά από το νέο σύστημα infotainment MBUX και την τεχνητή νοημοσύνη που αυτό ενσωματώνει, φιλοξενώντας στο ταμπλό της το δίδυμο των οθονών για τον πίνακα οργάνων και το infotainment με το ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών.

Αντιστοίχως αναμένεται να ισχύσει και για την σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης με την νέα GLA να εφοδιάζεται με ενεργό cruise control, σύστημα αυτόνομης πέδησης και σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, συνεργαζόμενα με ραντάρ και κάμερες, που θα της εξασφαλίζουν δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024