Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία : Η κόρη του Ερντογάν και η απαγόρευση της μαντήλας

Τουρκία : Η κόρη του Ερντογάν και η απαγόρευση της μαντήλας

Η επίθεση κατά γυναικών με μαντήλα και ο ρόλος της κόρης του Ερντογάν.

Αμείλικτος στις επιθέσεις κατά γυναικών που φορούν μαντήλα είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως «σε αυτές τις προκλήσεις που γίνονται εναντίον των γυναικών μας λόγω της ενδυμασίας τους δεν κλείνουμε ποτέ τα μάτια και δε θα τα κλείσουμε».

Ο σουλτάνος καταδίκασε για ακόμη μία φορά με σφοδρότητα τις δύο πρόσφατες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κωνσταντινούπολη που φορούν μαντήλα, προσπαθώντας να περάσει την εικόνα πως η Τουρκία είναι η «προστάτιδα» όλων των μουσουλμάνων και εκείνος ο υπερασπιστής όλων.

Ο ρόλος της κόρης του

«Όπλο» σε αυτό το στρατηγικό εγχείρημα, όπως αναφέρει το star, είναι η κόρη του Σουμεϊγιέ, η οποία δηλώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι ο πατέρας της έβαλε τέλος στις απαγορεύσεις που υφίσταντο οι γυναίκες αναφορικά με την ενδυμασία με μαντήλα.

Η κόρη του Σουμεϊγιέ μάλιστα, σε ομιλία της από το ετήσιο συνέδριο των Μουσουλμάνων των ΗΠΑ, υποστήριξε πως βασικός λόγος που σταμάτησε τις σπουδές της στην Τουρκία ήταν η απαγόρευση της μαντήλας, οδηγώντας πολλούς στο συμπέρασμα πως αποτελεί πιθανότατα την διάδοχο του σουλτάνου Ερντογάν.

Η ταπεινή – χλιδάτη ζωή

Στο μεταξύ, η πρώτη κυρία της Τουρκίας ισχυρίζεται πως διάγει έναν ταπεινό βίο, περνώντας χρόνο στην κουζίνα της στο παλάτι, φτιάχνοντας ξύδι από μήλα.

Ο ξένος τύπος, ωστόσο, την χαρακτηρίζει ιδιαίτερα πολυέξοδη με ακριβά γούστα, στοιχείο που δεν συνάδει με την λιτή και ταπεινή ζωή, ιδιαίτερα την στιγμή που ο Ταγίπ Ερντογάν διαφημίζει το νέο τους χαλί.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024