ΠΑΟΚ : Η «επίσκεψη» στην Τούμπα σημαίνει… οργισμένη ανακοίνωση (vids)
Ο... νόμος της Τούμπας επικράτησε και σήμερα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τους βυσσινί να είναι αισίως η 5η ομάδα που εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία και το VAR. Μοναδική ομάδα που «ξέφυγε» ο Παναιτωλικός.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League, χάρη σε γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι, ανέβηκε στην κορυφή (μαζί με τον Ολυμπιακό) και παρέμεινε αήττητος.
Ο Δικέφαλος του βορρά πήρε μια δύσκολη νίκη από την πλευρά του, όμως από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι εξοργισμένοι με τη διαιτησία του ματς.
Η Λάρισα έχει πολλά παράπονα από τα «σφυρίγματα» του Τάσση και κυρίως για την φάση του 5ου λεπτού, όπου ζητάει χέρι για πέναλτι του Ίνγκασον.
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
- Μεγάλη νίκη με μπροστάρη τον Έσε
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442