Βολιβία : Ανήγγειλαν διάλογο για τον τερματισμό της κρίσης
Η προσωρινή κυβέρνηση της Βολιβίας και οι διάφορες παρατάξεις που την αμφισβητούν θα ξεκινήσουν από σήμερα τον διάλογο προκειμένου να τερματισθεί η πολιτική και κοινωνική κρίση.
Η προσωρινή κυβέρνηση της Βολιβίας και οι διάφορες παρατάξεις που την αμφισβητούν θα ξεκινήσουν από σήμερα τον διάλογο προκειμένου να τερματισθεί η πολιτική και κοινωνική κρίση, που έχει κοστίσει ήδη τη ζωή σε 32 ανθρώπους, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Δημοσίων Εργων Γιέρκο Νούνιες.
«Για την ειρήνευση»
«Στις 16.00 (22.00 ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσουμε τον διάλογο για την ειρήνευση στη χώρα», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους, εν είδει εκπροσώπου Τύπου του κυβερνητικού σχήματος που ανέλαβε την εξουσία μετά την παραίτηση του πρόεδρου Εβο Μοράλες.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών