Μία απλή μέθοδος των τριών που πήγε πολύ λάθος...

Δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη «ότι στην Κατοχή ακούγαμε Deutche Welle» για τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε ακόμη σε ένα ατόπημα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σφοδρής αντιπαράθεσης στη Βουλή ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον αριθμό των επικαίρων ερωτήσεων που απαντώνται στην «Ώρα του Πρωθυπουργού»,  ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόσες ερωτήσεις απάντησε στη δική του θητεία.

Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από τον Αλέξη Τσίπρα και απόφοιτο του ΕΜΠ, καθώς όπως είπε, από τις 14 ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει στις 3, υπολογίζοντας το ποσοστό σε… 3%.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας νέο σεισμό στα social media.

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο έπεσε εντελώς έξω, αλλά η απάντησή του δεν πλησίασε καν την σωστή.

Κι αυτό γιατί αν λάβουμε υπόψιν τις 18 συνολικά ρωτήσεις που είπε ο Τσίπρας, το ποσοστό αντιστοιχεί σε 16,666%, ενώ αν υπολογίσουμε τις 14 ερωτήσεις που συζητήθηκαν, ο αριθμός ξεπερνά το 20%.

To twitter τρολάρει:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr