Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Siemens : Καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά για 20 άτομα ζητά η εισαγγελέας

Υπόθεση Siemens : Καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά για 20 άτομα ζητά η εισαγγελέας

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων αιτήθηκαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων του σύννομου πρότερου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης

Για δύο μόνο από τους 22 κατηγορούμενους, οι οποίοι σε προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση των αποκαλούμενων «μαύρων ταμείων» της Siemens, η εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου, ενώ η πρότασή της για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ήταν αρνητική.

Κατά περίσταση, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων αιτήθηκαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών περιστάσεων του σύννομου πρότερου βίου, της ειλικρινούς μεταμέλειας, της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Η διαδικασία με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών και τις ποινές θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επιβολή των τελικών ποινών στους κατηγορούμενους, οι δικαστές θα αποφασίσουν, με βάση και την αναγνώριση ή μη ελαφρυντικών περιστάσεων, για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση όσων κρίθηκαν ένοχοι.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024