Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάριο για ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκρήτιο

Σενάριο για ευρωπαϊκό τελικό στο Παγκρήτιο

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα τεθεί επί τάπητος η προοπτική της υποψηφιότητας για τον τελικό του νεοσύστατου Europa Conference League στο Ηράκλειο.

Ευρωπαϊκός τελικός στο Ηράκλειο; Είναι μία πιθανότητα σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Live Sport» στο φύλλο της Πέμπτης. Κυρίως σε επίπεδο προθέσεων, αφού ακόμα δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση, ούτε συγκεκριμένος σχεδιασμός.

Η πραγματική βάση του σεναρίου είναι ότι στη σημερινή (21/11) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, θα τεθεί επί τάπητος η προοπτική να αναλάβει το Παγκρήτιο Στάδιο τη διεξαγωγή ενός τελικού του νεοσύστατου Europa Conference League, που θα διοργανώσει η UEFA.

Η διοργάνωση θα είναι η τρίτη στην ιεραρχία, μετά το Champions League και το Europa League και θα αρχίσει από τη σεζόν 2021-2022. Προορίζεται για τις ομάδες από τις χώρες με χαμηλή βαθμολογία στο ranking της UEFA και τα στάδιο που θα φιλοξενήσει τον τελικό θα έχει λιγότερες προϋποθέσεις, σε σχέσεις με τα αντίστοιχα event του Champions League και του Europa League.

Το Παγκρήτιο έχει τις υποδομές και τη χωρητικότητα για ένα τέτοιο παιχνίδι, το Ηράκλειο είναι μεγάλη πόλη με αεροδρόμιο, οπότε και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα διερευνήσει την τελεσφόρηση του εγχειρήματος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024