Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούμπιτ: «Αν παίξουμε με το δικό μας στιλ, θα τα καταφέρουμε»

Ρούμπιτ: «Αν παίξουμε με το δικό μας στιλ, θα τα καταφέρουμε»

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ μίλησε για την αυριανή (21/11, 21:00) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και να είναι «σκληροί».

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 85-82 από τη Μπάγερν Μονάχου στην Βαυαρία, αλλά στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα οι παίκτες του Κεμζούρα φιλοδοξούν να φύγουν με το «διπλό» που θα τους κρατήσει στο «κόλπο» της οκτάδας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Ερυθρόλευκων, Όγκουστιν Ρούμπιτ μίλησε για το παιχνίδι με την Άλμπα (21/11, 21:00), τονίζοντας ότι διαθέτουν ποιοτικές μονάδες και ότι αν παίξουν με το δικό τους στιλ, θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Άλμπα είναι σκληρή ομάδα και πολύ επιθετική. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις αποφάσεις μας στην επίθεση, να προστατεύσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε το transition παιχνίδι τους.

Αν παίξουμε με το δικό μας στιλ, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες. Και εκείνοι έχουν καλούς παίκτες, όμως, εμείς έχουμε παίκτες όπως είναι οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ, που θεωρώ πως μπορούν να έχουν το αβαντάζ στις θέσεις τους.

Οπότε αν παίξουμε με το δικό μας στιλ και παίξουμε σκληρά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, θα τα πάμε καλά».

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης, παρότι τελικά ηττήθηκε από την Μπάγερν, απάντησε: «Ναι, βελτιωθήκαμε όμως σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και στην συνέχεια δεν βρήκαμε τον τρόπο να κρατήσουμε την διαφορά.

Οπότε ναι βελτιωθήκαμε, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο να καλύψουμε. Αύριο θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024