Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ακριβοπληρωμένοι και οι «ριγμένοι» σταρ του Χόλιγουντ

Οι ακριβοπληρωμένοι και οι «ριγμένοι» σταρ του Χόλιγουντ

Οι αμοιβές των σταρ του Χόλιγουντ και οι ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί

Στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, όπως και παντού, δεν αμοίβονται πάντα καλύτερα οι καλύτεροι.

Οι αμοιβές των ηθοποιών είναι ανάλογες με το πόσα φέρνουν πίσω στο box office και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους.

Η ταινία «Τζόκερ» είναι η φετινή αποκάλυψη στον κινηματογράφο και όλοι μιλάνε για τις υποκριτικές ικανότητες του Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Και μπορεί η ταινία να «σκίζει» στο box office και μπορεί ο πρωταγωνιστής να κλείνει πονηρά το μάτι στα Όσκαρ όπως λένε πολλοί, όμως, ο Φίνιξ δεν πήρε την τρελή αμοιβή για να υποδυθεί αυτόν τον δύσκολο ρόλο.

https://www.instagram.com/p/B5CwdjaFphk/?utm_source=ig_web_copy_link

Έτσι, ο Χοακίν Φίνιξ που συγκλόνισε με την ερμηνεία του στον «Τζόκερ» την ταινία-φαινόμενο της χρονιάς που συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ, είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται σύμφωνα με το CNN κατά μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια, την ίδια στιγμή που oι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ, έριξαν το κασέ τους στο μισό για τη συμμετοχή τους στο «Κάποτε στo Χόλιγουντ», καθώς είχε μεγαλύτερη σημασία για εκείνους η συνεργασία τους με τον Κουέντιν Ταραντίνο παρά η αμοιβή τους.

https://www.instagram.com/p/B5AbzCllAy4/?utm_source=ig_web_copy_link

Βέβαια, οι χαμηλές αμοιβές δεν αφορούν όλους τους ηθοποιούς. Υπάρχουν και εκείνοι που για τη συμμετοχή τους σε ταινία, πήραν υψηλές αμοιβές.

Από τις τυχερές της χρονιάς επίσης ήταν και η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία πήρε τη διπλάσια αμοιβή από ό,τι συνήθως και είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά 7 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στη νέα εκδοχή των «Αγγέλων του Τσάρλι».

Τα παραπάνω ποσά ωστόσο είναι χαρτζιλίκι, μπροστά στις αμοιβές των Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και Ράιαν Ρέινολντς, οι οποίοι έγιναν πλουσιότεροι κατά 20 και 27 εκατομμύρια αντίστοιχα για τη συμμετοχή τους σε μια και μόνο ταινία.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024