Τέλος προσπάθησε να δώσει στην ζωή της η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα, καθώς πριν μερικές ημέρες, απολύθηκε από την δουλειά της επειδή... ζήτησε άδεια.

Τέλος προσπάθησε να δώσει στην ζωή της η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα, καθώς πριν μερικές ημέρες, απολύθηκε από την δουλειά της, όπου παρείχε τις υπηρεσίες για δέκα ολόκληρα χρόνια, επειδή ζήτησε άδεια.

Το θρίλερ της απόπειρας

Η 50χρονη μητέρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της με σκοπό να πέσει στο κενό. Μία «ανάσα» πριν βουτήξει στο κενό την πρόλαβαν οι τρεις της κόρες όπως και συνδικαλιστές.

Η γυναίκα εργαζόταν καθημερινά, σύμφωνα με το patrastimesgr, σε επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, δίχως να παίρνει άδειες ή ρεπό. Όταν ένιωσε μια ξαφνική εξάντληση, απευθύνθηκε στους γιατρούς που της χορήγησαν δεκαπενθήμερη άδεια, ενδεικτικής της κατάστασης που είχε φθάσει ο οργανισμός της.

Η απόλυση από τον παιδικό φίλο – εργοδότη

Τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου βρίσκονται στο πλευρό της 50χρονης, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απόλυση, που ήρθε από τον μάλιστα παιδικό φίλο και συνεργάτη της.

Σημειώνεται ότι πολλά υπάρχουν πολλά ανάλογα περιστατικά καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό στο προσωπικό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις, με την απειλή της απόλυσης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr