Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα : Μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν λόγω άδειας

Πάτρα : Μητέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν λόγω άδειας

Τέλος προσπάθησε να δώσει στην ζωή της η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα, καθώς πριν μερικές ημέρες, απολύθηκε από την δουλειά της επειδή... ζήτησε άδεια.

Τέλος προσπάθησε να δώσει στην ζωή της η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα, καθώς πριν μερικές ημέρες, απολύθηκε από την δουλειά της, όπου παρείχε τις υπηρεσίες για δέκα ολόκληρα χρόνια, επειδή ζήτησε άδεια.

Το θρίλερ της απόπειρας

Η 50χρονη μητέρα ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της με σκοπό να πέσει στο κενό. Μία «ανάσα» πριν βουτήξει στο κενό την πρόλαβαν οι τρεις της κόρες όπως και συνδικαλιστές.

Η γυναίκα εργαζόταν καθημερινά, σύμφωνα με το patrastimesgr, σε επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, δίχως να παίρνει άδειες ή ρεπό. Όταν ένιωσε μια ξαφνική εξάντληση, απευθύνθηκε στους γιατρούς που της χορήγησαν δεκαπενθήμερη άδεια, ενδεικτικής της κατάστασης που είχε φθάσει ο οργανισμός της.

Η απόλυση από τον παιδικό φίλο – εργοδότη

Τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου βρίσκονται στο πλευρό της 50χρονης, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απόλυση, που ήρθε από τον μάλιστα παιδικό φίλο και συνεργάτη της.

Σημειώνεται ότι πολλά υπάρχουν πολλά ανάλογα περιστατικά καταγγελιών για μη χορήγηση αδειών και ρεπό στο προσωπικό από πολλές τοπικές επιχειρήσεις, με την απειλή της απόλυσης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024