ΚΤΕΟ: Ριζικές αλλαγές στους ελέγχους ΚΤΕΟ που περνούν τα παλαιά αυτοκίνητα εξετάζουν τα στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοχοι παλαιότερων αυτοκίνητων θα υποχρεώνονται να περνάνε από ΚΤΕΟ κάθε χρόνο, και όχι κάθε δύο χρόνια που ισχύει μέχρι στιγμής.
Όπως αναφέρει το newsauto.gr, η ακριβής ηλικία των οχημάτων, τα οποία θα περνούν ΚΤΕΟ κάθε χρόνο, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι δύο.
Η μία αφορά σε οχήματα με ηλικίες πάνω από 10 έτη (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2010) και η δεύτερη αφορά σε οχήματα με ηλικία άνω των 15 ετών (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2005).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).