Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ): Οι πέτρες που βρέθηκαν στη γιάφκα στα Εξάρχεια ήταν από… ανακαίνιση
Εκεί που η ΕΛ.ΑΣ βρήκε αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες, καπνογόνο και πέτρες
Μπορεί η αστυνομία να εξέδωσε χτες ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες για το διαμέρισμα-γιάφκα στα Εξάρχεια, όπου και βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες, καπνογόνο και πέτρες, ωστόσο η βουλευτής Πέτη Πέρκα του ΣΥΡΙΖΑ έχει εντελώς άλλη άποψη για τι έγινε στην οικεία στην οδό Στουρνάρη.
Παραθέτοντας επιχειρήματα που ξεπερνούν κάθε λογική, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να δικαιολογήσει τους αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων με έναν απρόσμενο τρόπο.
Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκλήθη ως καλεσμένη στο κανάλι «Ε» να σχολιάσει την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα επεισόδια στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.
Η βουλευτής λοιπόν μάλλον προς έκπληξη των υπολοίπων καλεσμένων, όχι μόνο δεν είδε κάτι ύποπτο στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά δικαιολόγησε την ύπαρξη υλικών και αντικειμένων λέγοντας πως οι πέτρες που βρέθηκαν εκεί ήταν επειδή «Κάποιος έκανε ανακαίνιση»!
Υπενθυμίζεται πάντως πως σύμφωνα με την αστυνομία το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.
Δείτε το βίντεο:
- Γιάννης Τσαρούχης: Ρυθμός σαν άρωμα λουλουδιού
- Είναι οι εξηντάρηδες οι νέοι σαραντάρηδες; Τα 7 «υπερατού» όσων μεγάλωσαν στα ‘60s και ‘70s
- Gen Z: Γυρνά την πλάτη στο πανεπιστήμιο – Οι 15 πιο ακριβοπληρωμένες δουλειές που δεν απαιτούν πτυχίο
- Προεδρικό Μέγαρο: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Κωνσταντίνο Τασούλα
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική


