Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) Γρηγόρης Γερακαράκος τόνισε πως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε φόβος από την πολιτική ηγεσία και τραβούσαν πίσω τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην προκαλέσουν.

«Δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς, για την ομαλή έκβαση της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου. Απλώς υπήρχε πολιτική βούληση από μία κυβέρνηση, νομοθέτησε, υπήρχε σχεδιασμός από την φυσική ηγεσία και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Γρηγόρης Γερακαράκος, μιλώντας στην εκπομπή One Line, όπου βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα (18/11).

Ο κ. Γερακαράκος τόνισε επίσης πως σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, που υπήρχε φόβος από την πολιτική ηγεσία και τραβούσαν πίσω τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην προκαλέσουν, είχε ως αποτέλεσμα ο κάθε ταραξίας να κάνει τα δικά του, κάτι που φέτος δεν υπήρχε, αφήνοντας αιχμές εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στο τραπέζι του One Line βρέθηκε επίσης και η δράση του «Ρουβίκωνα» με τον κ. Γερακαράκο να υπογραμμίζει ότι εφόσον πράττονται αδικήματα θα πρέπει να σχεδιάσει η Αστυνομία πως θα συλληφθούν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» και πώς θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr