Για ποιο λόγο ο δημοφιλής ηθοποιός, Τάσος Χαλκιάς, δεν πήρε αμοιβή από το σίριαλ;

https://www.instagram.com/p/B3Ad5LjgBjW/

Ο ηθοποιός υποδύεται σε φλας μπακ τον πατέρα του Μιλτιάδη και του Δούκα Σεβαστού.

Γιατί δεν πληρώθηκε από το σίριαλ;

«Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δεν γνώριζα. Ίσως ντροπή μου, αλλά δεν τους γνώριζα» είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν πληρώθηκα. Είμαι φίλος με τον παραγωγό και αστειευτήκαμε μεταξύ μας. Μου λέει: «Δεν φαντάζομαι να θέλεις χρήματα για να παίξεις σε αυτή τη σειρά;» Του λέω: «Δεν θέλω, δεν υπάρχει λόγος»» αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Τηλεοπτικό… φέσι!

«Ένας λόγος που δεν συμφώνησα με τον κ. Καραγιάννη να πάρω λεφτά είναι ότι, έτσι κι αλλιώς, δεν είχα πάρει λεφτά και από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Η εταιρεία που έκανε την «Ονειροπαγίδα»… βάρεσε κανόνι και δεν πληρώθηκε κανείς μας και από το «Κάτω Παρτάλι» δεν πληρώθηκα ποτέ – τουλάχιστον τη δεύτερη σεζόν. Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση, γιατί δεν πληρωνόμουν. Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα», είπε με ειλικρίνεια ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο λόγος που βρέθηκε στην σειρά

Επίσης, είπε πως ίσως βρέθηκε στη σειρά λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη με την οποία συνεργάζονται στο θέατρο. «Φαντάζομαι ότι λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη βρέθηκα στη σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας