«Τα Φιλαράκια» : Σε ποιο ρόλο θα βλέπαμε τον Τομ Χανκς
Ο πιο αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ επρόκειτο να παίξει στο 200ό επεισόδιο στα «Φιλαράκια» το οποίο δεν είναι άλλο από το The One With the Male Nanny.
Στην πασίγνωστη αμερικανική σειρά «Τα Φιλαράκια» αποκάλυψε πως ήταν κοντά στο να παίξει ο Τομ Χανκς.
Η αποκάλυψη αυτή γίνεται στο Entertainment Weekly λίγες μέρες μετά την διαρροή ότι οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις για ένα special επεισόδιο για το HBO Max.
Ο πιο αγαπητός ηθοποιός του Χόλιγουντ επρόκειτο να παίξει στο 200ό επεισόδιο στα «Φιλαράκια» το οποίο δεν είναι άλλο από το The One With the Male Nanny. Όπως σωστά μαντεύετε ο Χανκς λίγο έλειψε να ερμηνεύσει τον Σάντι, την –αρσενική- νταντά της Έμα, ρόλος που έπαιξε τελικά ο νεαρός τότε Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ.
https://youtu.be/xL7vNtoudi0
Θυμίζουμε ότι ο Σάντι είχε όλο το πακέτο για να γίνει νταντά της μικρής Έμα, παρά την αρχική αντίδραση του Ρος επειδή ήταν άντρας.
«Δεν υπήρχει καν η σκέψη να υποδυθώ τον Σάντι. Ο ρόλος από την αρχή προτάθηκε στον Τομ Χανκς», αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρινζ και συνέχισε «Τελευταία στιγμή όμως εκείνος δεν τα κατάφερε λόγω της ταινίας που γύριζε εκείνη την περίοδο».
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442