Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας 67χρονος άνδρας, την ώρα που βρισκόταν σε χωράφι ιδιοκτησίας του στο χωριό Ντερές του δήμου Πλατανιά.
Το περιστατικό συνέβη όταν ένα μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Το σημείο του μοιραίου περιστατικού απεικονίζεται στα στιγμιότυπα του FlashNewsgr.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο, ωστόσο ήδη είχε υποκύψει στα τραύματα του.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνά η Αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο του συμβάντος γινόντουσαν εργασίες για τον καθαρισμό ποταμού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).