Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Τελειώσαμε με την ανοχή της ανομίας»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Τελειώσαμε με την ανοχή της ανομίας»

Ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλά εκ βαθέων στο Βήμα της Κυριακής και τη Δήμητρα Κρουστάλλη για την ένταση των ημερών, το πανεπιστημιακό άσυλο, τα άβατα, τα όρια της καταστολής, τον Ποινικό Κώδικα, την τρομοκρατία, το Μεταναστευτικό, τις επιτυχίες και τις αδυναμίες της κυβέρνησης, την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλά εκ βαθέων στο Βήμα της Κυριακής και τη Δήμητρα Κρουστάλλη για την ένταση των ημερών, το πανεπιστημιακό άσυλο, τα άβατα, τα όρια της καταστολής, τον Ποινικό Κώδικα, την τρομοκρατία, το Μεταναστευτικό, τις επιτυχίες και τις αδυναμίες της κυβέρνησης, την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι αφύσικο το κλειστό πανεπιστήμιο. Θέλουμε ανοιχτά πανεπιστήμια, ελεύθερα» τονίζει, καταδικάζοντας ταυτόχρονα «τη λαγνεία του κλομπ».

«Η προστασία των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη» επισημαίνει, «δεν θέλουμε το μίσος λίγων αλλά την ελπίδα και την ασφάλεια όλων».

Επιπλέον, αποδίδει το κλίμα έντασης στον εσωκομματικό ανταγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ· «προσπαθούν να τον κάνουν πρόβλημα της κοινωνίας σιγοντάροντας τη βία» σημειώνει και ρίχνει ευθύνη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν συμπεριφέρεται ως πρώην πρωθυπουργός, αλλά «σαν αδέξιος ισορροπιστής μιας βαρετής θυμικής γλώσσας».

Διαβάστε αναλυτικά στο Βήμα της Κυριακής την συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Δήμητρα Κρουστάλλη.

– Ο υπουργός σε μια εκτενή συνέντευξη αναφέρεται στο τι συμβάλλει στην σημερινή ένταση της 46ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

– Τι υποστηρίζει για την πρόσφατη επέμβαση των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας

-Τι λέει για την απόφαση της3 Συγκλήτου της ΑΣΟΕΕ να κλείσει τη Σχολή παραμονές της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

– Επιπλέον μιλά για τους ανθρώπους που μισούν για αυτούς που εκφράζονται από το «όσο πιο ακραίο τόσο πιο καλό»

–  Τελικά να μας πουν αναρωτιέται ο υπουργός: Θέλουν πανεπιστήμια με γιάφκες; Ούτε η αστυνομία, ούτε η παρανομία έχουν δουλειά στα Πανεπιστήμια.-

– Τι λέει για τους άντρες που υπηρετούν την αστυνομία, τις προκλήσεις που δέχονται και τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν.

Ο υπουργός στην εκτενή συνέντευξή του αναφέρεται στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, τις αποφυλακίσεις τρομοκρατών και σχολιάζει το νόμο Παρασκευόπουλου, τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΚΙΝΑΛ.

Ακόμα, απαντά στα καυτά θέματα της τρομοκρατίας αλλά και του μεταναστευτικού.

Διαβάστε αναλυτικά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε εφ’ όλης της ύλης στη Δήμητρα Κρουστάλλη και δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024