Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι θα έκανε αν κέρδιζε το λαχείο;

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι θα έκανε αν κέρδιζε το λαχείο;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πολλά

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πολλά σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν».

Τι έχει αλλάξει μετά τη γέννηση των παιδιών σου;

«Το σώμα μου… Αστειεύομαι. Το σώμα μιας γυναίκας γίνεται θηλυκό, γιατί ο σκοπός είναι να γεννάει παιδιά, είναι θηλαστικό».

View this post on Instagram

Είναι και αυτά τα μωρουδιακά που θα σε συνοδεύουν μια ζωή… Αυτά που μεγαλώνουν μαζί με το μωρο σου. Αυτά που την αίσθηση τους δεν θα ξεχάσει ποτέ, αλλά ούτε κι εσύ. Θυμάσαι εκείνη τη φωτογραφία  με την Ηλέκτρα τυλιγμένη σε μια υπέροχη @la_millou κουβερτούλα με μικρά κυκνακια πριν 7 μήνες? Τώρα η Ηλέκτρα ψήλωσε αρκετά και χρειάζεται το μεγαλύτερο μέγεθος κουβερτούλας και μιας και μπαίνει το φθινόπωρο διαλέξαμε το σχέδιο Forest που έχει υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου και ταιριάζει πολύ με την αίσθηση της εποχής. 🌿🍁 ➡️FOLLOW @la_millou.greece ➡️TAG 2 φίλους σε σχόλιο σ αυτή τη φωτογραφία και μετά από κλήρωση ένας από σας θα κερδίσει τη βαμβακερή κουβερτούλα Forest με έκρου minky βελούδο,το μαξιλαράκι-Νανούρισμα αγκαλιάς Sleepy Pig και τη Baby Crown βελούδινη χακί κρεμαστη κουδουνίστρα #lamillougr #lovelamillou #lamillougreece #lamillou #elegant #babyproducts #giveaway #forest #babyblanket #babypillow #sleepypig #babycrown #antiallergic #filling #❤️

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Σε άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης;

«Όχι, καθόλου. Γιατί να με αγχώσει το σώμα; Εκεί μέσα βρίσκεται η ψυχή μου, οπότε με νοιάζει να είναι καλά η ψυχή μου. Αν η ψυχή μου είναι καλά, το σώμα μου θα έχει την επέκταση της ψυχής. Αν είμαι καλά μέσα μου, όλοι ωραία θα με βλέπετε, αν δεν είμαι καλά, θα με βλέπετε χάλια. Οπότε, μια χαρά είμαι, κούκλα».

View this post on Instagram

Ειμαι ευγνώμων που γνωρίσα τη @lynn_koukoretsichen, σχεδιάστρια των φανταστικών @c9_cloud9byl πριν ένα χρόνο και μου ζήτησε να είμαι το πρόσωπο αυτής της καμπάνιας. 🙏 Σε λίγες μέρες θα δείτε πολλά πολλά σχέδια απ' την καινούρια σειρά της Cloud9 στο site του brand www.clou9byl.gr και θα καταλάβετε τι εννοώ.. Ρούχα που θα επέλεγα ούτως ή άλλως, trendy, εύκολα, με φανταστικό fit και ποιότητα που σε λίγα pret-a-porter θα βρεις.💪 Ευχαριστώ για το αποτέλεσμα την @alexkatsaiti για το αντε γειά styling, τον @kosmaskoumianos για τις φανταστικές photo την @kristel_toma για το τέλειο makeup, τον @tom_zois για τα φανταστικά χτενίσματα την @haratml για το πιο χαρακτηριστικό χρώμα που είχα ποτέ. Fab dress and perfect booties by @c9_cloud9byl #getdressedstaynaked #cloud9 #c9 #womensfashion #womenstyle #powertotheegirls #inspire #penelopeanastasopoulou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ποιοι είναι οι φόβοι σου;

«Δεν λέω ποτέ δημόσια τους φόβους μου, γιατί μπορεί πολύ εύκολα ο άλλος να περάσει την ενέργεια του σε σένα», αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Εννοείς να μάθει τις αδυναμίες σου;

«Βεβαίως. Κανένας δεν πρέπει να λέει τους φόβους του δημόσια».

Τι μαθαίνεις στα παιδιά σου;

«Μαθαίνω στα παιδιά μου να σκέφτονται ότι είναι πάρα πολύ ψηλά, ότι θα είναι αστέρια, θα είναι μέσα στα πιο λαμπερά, στα πιο υγιή, στα πιο ευτυχισμένα. Ο στόχος, μου είναι να μην έχουν φόβους, γιατί ο φόβος ακινητοποιεί. Στη θρησκεία μας ο φόβος πρακτικά είναι ο Διάολος. Δεν μπορεί να έχουμε φόβους, ο φόβος είναι το μυαλό. Αν η ψυχή είναι καλά και είναι όσο πιο κοντά στην αγάπη, το εξουσιάζει αυτό και το ακυρώνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής μου».

Τι αγαπάς να κάνετε οικογενειακώς;

«Τα πρωινά της Κυριακής, που είμαστε και οι τέσσερις στο κρεβάτι και παίζουμε, είναι τέλεια. Το είχα εικόνα, το ονειρευόμουν κι έγινε, ακριβώς έτσι».

Είσαι μοναχοπαίδι και μου είχες πει σε παλαιότερη κουβέντα μας ότι με τον μπαμπά σου έχεις ιδιαίτερη σχέση, αγαπησιάρικη. Υπάρχει ακόμα και τώρα που έγινες μαμά;

«Υπάρχει ακόμα αυτή η σχέση, ναι, αλλά τώρα αγαπάει πιο πολύ την κόρη μου, τη Λυδία».

Τα μοναχοπαίδια επιδιώκουν να κάνουν περισσότερα παιδιά και όχι ένα, γιατί θέλουν να έχουν συντροφιά μεταξύ τους.

«Μακάρι να είχα γνωρίσει τον Φώτη νωρίτερα, θα είχαμε κάνει μέχρι τώρα 10 παιδιά, εύκολα. Επίσης, άμα κερδίζαμε και το Τζόκερ, θα κάναμε άλλα 10 παιδιά! Τώρα θέλω στη ζωή μου να έρχονται ευκαιρίες, να βρίσκομαι σε δουλειές που με εκφράζουν, να παίξω σε μεγάλα θέατρα που αγαπώ, με σκηνοθέτες που είναι εμπνευσμένοι, να τραγουδάω, να χορεύω και να ξεδιπλωθεί αυτό που έχω μέσα μου», είπε με χιούμορ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024