«Διαμορφώνουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας για να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος» σημείωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, δύο χρόνια μετά την καταστροφή στη Μάνδρα.

Τη δέσμευσή του να μην συμβούν ξανά γεγονότα όπως αυτά στη Μάνδρα επαναδιατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να ξαναζήσουν οι πολίτες της Αττικής, τέτοιες τραγικές στιγμές».

Διαβάστε επίσης : Ποιες περιοχές της Αττικής κινδυνεύουν περισσότερο από καταστροφικές πλημμύρες

Χαρακτήρισε «ύψιστη προτεραιότητα» την καλύτερη θωράκιση της Αττικής. Κατεύθυνση προς την οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με στόχο την αποτροπή των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ παράλληλα δρομολογούνται μελέτες και έργα για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στρατηγική και με τη συνεργασία των αρμόδιων αρχών αλλά και ανθρώπων με τεχνογνωσία, διαμορφώνουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, προκειμένου να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr