
Ενδιάμεσες εκπτώσεις : Τελευταία ημέρα σήμερα
Οι καταναλωτές έχουν περιθώριο λίγων ωρών ακόμα προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές.
Τελευταία ημέρα σήμερα για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις.
Η εκπτωτική περίοδος, η οποία άρχισε την 1η Νοεμβρίου και τελειώνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου με τους καταναλωτές να έχουν περιθώριο λίγων… ωρών ακόμα προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές.
Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, «εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων» όπως έχει γνωστοποιήσει.
Ακολουθούν στις 29 Νοεμβρίου η προωθητική ενέργεια της «Black Friday» και στις 2 Δεκεμβρίου η «Cyber Monday».
- Z Press: Η άσκηση που «χτίζει» δύναμη
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές με καταιγίδες – Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική
- Κόμμα Τσίπρα: Με συνταγή Μαμντάνι: Πόρτα πόρτα περιοδείες μετά την ιδρυτική διακήρυξη
- Πέδρο Αλμοδόβαρ: Είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε ασπίδα απέναντι στα τέρατα Τραμπ, Νετανιάχου και Πούτιν
- Από την Ιαπωνία με αγάπη: Επτά συνήθειες που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή
- Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ραντεβού στην Αθήνα με τον Γρύπα Πολεμιστή








