Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Θα αποκαλύψω και την πρώτη συζήτησή μου με τον Ζελένσκι

Τραμπ : Θα αποκαλύψω και την πρώτη συζήτησή μου με τον Ζελένσκι

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν παρακολούθησε «ούτε ένα λεπτό» από τις δημόσιες ακροάσεις των μαρτύρων στη Βουλή των Αντιπροσώπων και προανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα το κείμενο με την πρώτη συζήτηση που είχε με τον ουκρανό ομόλογό του τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε το βράδυ της Τετάρτης ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του και θα δώσει στη δημοσιότητα σήμερα το απομαγνητοφωνημένο κείμενο από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον περασμένο Απρίλιο.

Το τηλεφώνημα

Το τηλεφώνημα της 25ης Ιουλίου που είχαν οι δύο ηγέτες, στο οποίο ο Τραμπ φέρεται να ζήτησε από τον Ζελένσκι να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα σε βάρος του γιου του πολιτικού αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας που διεξάγεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του αμερικανού προέδρου.

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε εξάλλου ότι δεν παρακολούθησε «ούτε ένα λεπτό» από τις χθεσινές δημόσιες ακροάσεις των μαρτύρων στη Βουλή.

Ο μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος

Λίγο νωρίτερα, οι Δημοκρατικοί της Επιτροπής Πληροφοριών απέρριψαν το αίτημα των ρεπουμπλικάνων συναδέλφων τους να κλητευθεί ο μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος που με την καταγγελία του στους ανωτέρους του πυροδότησε αυτήν την έρευνα.

Τα μέλη της Επιτροπής, τηρώντας τη γραμμή του κόμματός τους, καταψήφισαν το αίτημα που είχε υποβάλει ο Ρεπουμπλικάνος Μάικ Κόνγουεϊ, με ψήφους 13-9, στη λήξη της πρώτης ημέρας των ακροάσεων.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024